vlammetje brandend houden als nieuwe ouders
28/12/2023

De best gelezen verhalen van 2023 over seks en relaties

Samen ouders worden heeft impact op alle facetten van jullie leven, waaronder jullie relatie en seksleven. Het worden niet voor niets de tropenjaren genoemd… Om jullie (en onszelf) hier doorheen te loodsen, schreven we dit jaar tientallen artikelen over seks en relaties na het krijgen van kinderen. Dit waren de best gelezen verhalen.

Van geliefden naar ouders

In dit artikel vertellen moeders eerlijk over hoe zij de overgang van geliefden naar ouders hebben ervaren.

Fiiiiiire

Het is al moeilijk genoeg om het vlammetje brandend te houden als jullie een paar jaar samen zijn en je het allebei druk hebt met werk, het huis en je sociale leven. Gooi een baby in de mix en het kan helemaal onmogelijk lijken om de spark erin te houden… Herkenbaar? Zó kun je het vlammetje brandend houden als nieuwe ouders.

‘Baby-TV seks’

Seks als ouders. Het is ehm.. anders dan voorheen. Niet per se slechter, niet per se beter, meestal wel wat minder frequent. Zes herkenbare soorten seks als je ouders bent.

Momhack

Als ouders uit elkaar gaan betekent dit voor kinderen vaak dat ze om en om bij papa of mama wonen afhankelijk van de regeling die jullie samen treffen. Deze Amerikaanse moeder deelt een agenda hack waarmee ze haar kinderen structuur biedt bij het co-ouderschap.

Wie heeft het ‘t zwaarst?

Met een baby in huis kan elke relatie onder druk komen te staan. Dat kunnen ouders beamen. Híerover wordt er bij jullie thuis het meeste gekibbeld of gediscussieerd.

Naptime is my happy hour

Je bent zeker niet de eerste ouder die even door een flinke dry-spell gaat. Een aantal moeders deelden hun geheim om hun seksleven weer op de rails te krijgen na het krijgen van een baby.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen