Fien Vermeulen
10/07/2024

Fien Vermeulen (Q-Music) bevallen van dochter Lise-Marie

Leuk babynieuws voor Fien Vermeulen, Q-music presentratrice én How About Mom columnist. Op 5 juli werd dochter Lise-Marie geboren. Fien deelt het babynieuws en een lieve foto op haar Instagram pagina.

Ze schrijft: ‘Op 5 juli om 03:43 legde mijn liefde haar op mijn borst. Een stralend meisje, zo zoet en zo lief. En ze heeft de aller, aller, allerliefste papa die iemand zich maar zou kunnen wensen. Wij drieën. Zoveel liefde dat ik het nog niet helemaal kan bevatten.’

Fien is moeder

Lise-Marie is het eerste kindje voor Fien en haar vriend. In haar columns op How About Mom schreef ze over haar zwangerschap en aanloop naar de bevalling.

Lise-Marie is één naam, vermeldt Fien er nog even bij voor de zekerheid.

Fien Vermeulen met dochtertje Lise-Marie

Zwanger na een miskraam

Fien raakte opnieuw in verwachting na eerder een miskraam te hebben gehad. Daarover schreef ze: ‘Moeders worden eerder geboren dan hun kinderen. Dat zei mijn verloskundige toen we keken naar het uiteindelijk toch stilgevallen hartje tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik vond zoveel troost in haar woorden. Ze erkende dat wat ik voelde, zichtbaar was. Er mocht zijn. Dat meer moeders dat hebben ervaren. Ik ben nu al bijna een jaar achtereenvolgens zwanger. Al bijna een jaar voel ik me met de dag meer moeder.’

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen