geboorteaankondiging tuin
22/08/2023

Originele geboorteaankondigingen

Auteur

Datum

Categorie

Share

Als jouw kindje straks is geboren, ben jij apetrots. Iedereen mag het weten! Tegenwoordig worden de meeste kindjes eerst via Whatsapp of social media aangekondigd en daarna pas met een geboortekaartje. Er zijn echter nog meer leuke, originele manieren om de geboorte van jouw baby aan te kondigen. Bijvoorbeeld met een geboorteaankondiging in de tuin of aan het huis. We delen een paar fraaie opties én wij mogen jou korting geven op jouw bestelling. 

Geboortebord

Je kent ze misschien als de ‘te koop’ borden van de makelaar, maar deze borden lenen zich natuurlijk ook perfect voor de aankondiging van jouw mini. Zo’n weersbestendig geboortebord is gemaakt van hard, maar flexibel plastic en kun je bijvoorbeeld vastmaken aan een deur of raam. Bij Hippe Geboortekaartjes zijn deze borden verkrijgbaar in verschillende formaten én vormen (een hartje! of een regenboog!). Je kunt het geboortebord bijvoorbeeld volledig in de stijl van jouw geboortekaartje laten maken. Je kunt ervoor kiezen om het geboortebord pas te bestellen als je ook de geboortekaartjes besteld, maar het kan ook leuk zijn om dit bord al in huis te hebben zodra jullie baby is geboren. 

Geboorteaankondiging tuin

Liever een bord in de tuin? Dit tuinbord kun je makkelijk vastzetten aan een paal, maar ook aan een tuinhek of poort. 

Geboortevlag

Baby geboren? De vlag mag uit! Maar dan wel met zijn of haar naam erop. Deze geboortevlag bevestig je eenvoudig aan een eigen vlaggenstok. Ook een leuk: van zo’n vlag met naam erop heb je jaren plezier, want hij kan iedere verjaardag worden gehesen. 

Raamsticker

Iets subtieler dan een vlag of bord aan de gevel, maar minstens net zo leuk: een raamsticker. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende vormen en stijlen, zelfs in de stijl van jouw geboortekaartje. Tip: bestel de raamsticker zonder geboortedatum, zodat je ‘m alvast in huis hebt. 

Hippe Geboortekaartjes

Wil jij een geboorteaankondiging voor jouw kindje bestellen? Wij mogen jou 50% korting geven op een bord, vlag of sticker van Hippe Geboortekaartjes. Gebruik hiervoor de kortingscode HAMXHG50

Meer lezen?
Populaire babynamen 2023
Geboortekaartjes sturen? Dit zet je erop

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief