06/11/2020

How About Mom Loves

Auteur

Datum

Categorie

Share

Share on facebook
Share on linkedin

In deze nieuwe serie op How About Mom delen we de favorieten van ons team van de afgelopen maand. Voor zwangeren en moeders, voor je kleintje en voor jezelf.

kindaj one classic

Het merk kindaj is in Nederland nog niet heel bekend, maar we zien het steeds vaker terugkomen. kindaj heeft een lijn met stijlvolle, basis producten gericht op voeding voor baby’s en kids. Hun flagship product is de one classic, een glazen drinkfles voor je kleintje. Zo’n glazen fles – omhuld door siliconen – is niet alleen veiliger voor je baby, maar ook hygiënischer (want makkelijker schoon te maken en vrij van krassen) en duurzamer. De fraaie vormgeving en kleurtjes van de One Classic zijn een leuke bijkomstigheid. De one classic is verkrijgbaar in twee formaten, 120 en 240 ml. Een fijne toevoeging aan deze flessen zijn de bottle caps die je kunt kopen, een deksel voor op de fles, zodat je deze ook kunt gebruiken om lek-proof melk(poeder) te vervoeren en bewaren. Vanaf €11,99 via ebiton24.eu.

The Duchess alcoholvrije G&T

Eerlijk is eerlijk, soms is het écht vervelend om als zwangere niet mee te mogen borrelen. De spa, ginger ale of cola komen na een tijdje je neus uit en je kijkt jaloers naar de feestelijke drankjes van je tafelgenoten. Dat heeft The Duchess goed begrepen. Zij hebben een 0% gin en tonic, afkomstig uit Kaapstad, die een hele fijne optie is als alcoholvrij drankje. Helaas hoeft er ook geen knappe barman aan te pas te komen, de flesjes zijn ready-made om te drinken. De G&T komt in drie varianten, Botanical, Floral en Greenery, The Duchess 0% G&Ten koop je onder andere bij de Albert Heijn voor €5.99 voor vier flesjes.

 

Nike One zwangerschapslegging

Heb je zin om tijdens je zwangerschap nog lekker af en toe te sporten? Good for you! Zoek je alleen een sportbroek om mee op de bank te hangen? Ook good for you! Hoe dan ook zoek je een fijne, niet knellende broek waar je je lekker in kunt bewegen. Wij hebben er eentje gevonden. Deze Nike One maternity legging zakt niet af, knelt niet én levert je ongetwijfeld een complimentje van je geliefde op. Wij zijn fan! De legging kost €59,99, verkrijgbaar via Nike.com.

(photo: Nike)

Elvie Trainer

Heb jij vandaag je bekkenbodemspier oefeningen al gedaan? Oeps! Wij waren ze ook weer vergeten. Hoewel we weten dat het goed voor ons is, schieten die kegels er toch vaak bij in. De Elvie Trainer is een fijne stok achter de deur om je oefeningen correct en regelmatig uit te voeren. De bijbehorende app geeft je feedback en daagt je uit om je persoonlijke scores te breken. Lees hier onze uitgebreide review van de Elvie Trainer. De Elvie Trainer kost gemiddeld €179,95 en is onder andere verkrijgbaar via Cycle Care. 

Elvie Trainer review femtech

Pixi Serum

Een stralende huid uit een flesje, dat levert dit vitamine-c serum van Pixi je op. Zelfs na de meest belabberde nacht – veroorzaakt door doorkomende tandjes, bedplas-taferelen of een baby die twintig keer aan de borst wilt – zie jij met een paar druppels van dit serum in je gezicht er fris uit. Precies wat je als moeder nodig hebt, eens? Een flesje van 30 ml kost €34,00 en is onder andere verkrijgbaar via Look Fantastic. 

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief