hack co-ouderschap
26/07/2022

Moeder deelt hack voor co-ouderschap

Auteur

Datum

Categorie

Share

Als ouders uit elkaar gaan betekent dit voor kinderen vaak dat ze om en om bij papa of mama wonen afhankelijk van de regeling die jullie samen treffen. Zeker voor kleine kinderen kan dit soms verwarrend zijn en zorgen voor onrust. Deze Amerikaanse moeder deelt een agenda hack waarmee ze haar kinderen structuur biedt bij het co-ouderschap.

Kinsey Morlang is een Amerikaanse moeder van twee kinderen, Dylann (5) en Killian (2). Ze is niet meer samen met de vader en heeft een co-ouderschap afspraak waarbij de kids wisselen tussen de huizen van papa en mama. Op haar TikTok deelt ze een agenda hack hoe zij voor haar kinderen zorgt voor rust en structuur.

Kinsey werkt met een whiteboard weekplanner en drie gekleurde stiften. De zwarte stift is voor de dagen dat ze kinderen bij papa thuis zijn, de blauwe stift voor de dagen bij mama thuis. Met een rood bolletje geeft ze aan op elke dagen er van huis wordt gewisseld. Zodra de dag voorbij is, mogen de kinderen de kleur weggeven.

@skywalkeraa16_18

Co-parenting visual calendar for your kiddo if they live in two households. This has been a huge at our house! #coparenting #tipsandtricks #calendar

♬ original sound – Kinsey M

Meer lezen?
Zeven cruciale boodschappen die je als ouder niet mag vergeten als jullie gaan scheiden
Blog: ‘Vernedering en verraad laten diepe krassen achter’

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief