sheabutter momhack
01/12/2022

Momhack: dít product gebruiken wij overal voor

Vanaf het moment dat je zwanger bent vliegen de goedbedoelde én ongevraagde adviezen je om de oren. Gratis en voor niks. Soms steek je er wat van op, soms is het vooral een tikkeltje irritant. Waar we wel van houden zijn gouden tips en mom hacks waar we écht wat mee kunnen. Wij hebben er vandaag eentje voor je. Dit product mag wat ons betreft niet ontbreken in jouw huis (en luiertas).

Luieruitslag, een droog buikje, schrale wangetjes, baby acné: de huid van jouw kindje krijgt veel te verduren. Juist omdat deze huid zo gevoelig en nog volop in ontwikkeling is, doe je er goed aan om te kiezen voor verzorgingsproducten die zo natuurlijk mogelijk zijn.

100% natuurlijke Sheabutter zalf

Of ik de tip destijds van een andere moeder heb gekregen of uit mezelf dit potje zalf voor de eerste keer heb gekocht, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wat ik wel weet is dat ik vanaf dag één fan ben en vervolgens heel veel andere moeders op de 100% natuurlijke Sheabutter zalf van de Kleine Keuken heb gewezen. Zonder te overdrijven een ware wonderzalf die je letterlijk overal voor kunt gebruiken.

Ik vond het leuk om te horen dat de oprichter van de Kleine Keuken een paar jaar geleden zelf zocht naar een 100% Sheabutter om op de billetjes van haar eigen kindje te smeren, maar dit destijds niet kon vinden. Daarom besloot ze om dit zelf uit te brengen. 

Wonderzalf

De Sheabutter van de Kleine Keuken is een 100% natuurlijke zalf. De zalf bevat daarnaast amandelolie, dat heeft een kalmerende en verzachtende werking, en kokosolie, wat helpt bij vochtinbreng en herstel van de huid. 

Inmiddels zijn baby acné en luieruitslag bij ons thuis verleden tijd met kids van 4 en 6, maar nog steeds wordt de Sheabutter volop gebruikt. Bijvoorbeeld tegen schrale wangen en neusjes door de kou. Ik gebruik de zalf daarnaast zelf ook voor van alles. Tegen droge lippen of schurende dijen in de zomer, of om mijn handen of voeten te verzorgen. 

Goed om te weten: schrik niet als er in jouw potje Sheabutter kleine korreltjes ontstaan. Dat heb je nu eenmaal bij een volledig natuurlijk product. Zodra je de zalf uitsmeert smelten deze korreltjes vanzelf. 

sheabutter Kleine Keuken

Zelf uitproberen?

Nieuwsgierig geworden naar de Sheabutter van de Kleine Keuken? Je vindt de Sheabutter van de Kleine Keuken in hun eigen webshop en bij Picnic, Bol.com en Plein.nl.

Met de kortingscode HowAboutSheabutter krijg je 20% korting op de Sheabutter in de webshop van de Kleine Keuken. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen… 

Meer lezen?
15 momhacks voor newborn tot peuter

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief