Natuurlijke zwangerschapsbox
08/02/2023

In verwachting? Wij hebben een hele fijne tip voor jou

Lieve aanstaande mama, wat staat jou een bijzonder avontuur te wachten. In alle grote veranderingen die er in de komende periode gaan gebeuren, hopen we dat het jou lukt om ook voldoende aandacht aan jezelf te blijven besteden. Wij weten namelijk dat dit best een uitdaging kan zijn. We tippen je daarom graag de Natuurlijke zwangerschapsbox. Deze limited edition box is samengesteld voor zwangere vrouwen en bevat producten waarvan de Kleine Keuken denkt dat jij er in deze periode in je leven behoefte aan zult hebben. 

Hoe bijzonder en magisch een zwangerschap ook is, het kan soms lastig zijn om de tijd te nemen om hier écht bij stil te staan. Om even bij jezelf in te checken en een connectie te maken met het kindje in je buik. Wat ons hierbij helpt, is iedere dag een moment te nemen om je groeiende buik in te smeren. Daar wil de Kleine Keuken je met hun allernieuwste verzorgingslijn voor zwangeren, bestaande uit twee roomsprays en een buik olie, mee helpen. De Verzorgende Buik Olie is een bloemig ruikende olie die je dagelijks kunt gebruiken. Door de toevoeging van vitamines A, C en E is deze olie extra voedend. Een paar druppels buik olie is voldoende om je huid heerlijk zacht te houden.  

De kracht van geur

Om dit moment voor jezelf extra rustgevend te maken, kun je ook de Relaxt Zwanger Roomspray gebruiken. De etherische oliën in deze spray zorgen voor extra ontspanning en vullen de ruimte met de geuren van munt en citrus. Je kunt de spray ook gebruiken in je slaapkamer voor het slapengaan of als je bijvoorbeeld een online zwangerschapsyogales- of meditatie gaat doen. 

Dan die naderende bevalling. Het moment suprême. Eén van de grootste gebeurtenissen in je leven. Of je nu thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen, het is belangrijk dat je een sfeer creëert waarin jij je veilig en comfortabel voelt. Dit doe je enerzijds door een fijn beval team om je heen te verzamelen, maar je kunt dit verder ondersteunen door de juiste kleding, muziek, verlichting of geur. Zo vind je in de zwangerschapsbox van de Kleine Keuken ook een Ontspannen Bevallen Roomspray. Een 100% natuurlijke spray die ruikt naar jasmijn en lavendel. Twee geuren die bekend staan om hun kalmerende en opwekkende werking. Deze roomspray kan jou helpen om een fijne sfeer te creëren in de ruimte waar jij gaat bevallen.  

100% Natuurlijke zwangerschapsbox

De Buik Olie en de Roomsprays van de Kleine Keuken zitten in de Natuurlijke zwangerschapsbox. Wat bevat deze box nog meer? Eén van onze favoriete producten: de 100% natuurlijke Sheabutter van de Kleine Keuken. Een ware wonderzalf als je ‘t ons vraagt, die een verzachtende, vochtinbrengende en herstellende functie heeft. Van babywangen en billetjes tot de ruwe plekjes op jouw eigen lijf. 

Daarnaast bevat de box een tepelzalf van het merk Weleda, bedoeld om jouw tepels tijdens het voeden te beschermen en verzorgen en een 100% natuur rubberen fopspeen van Dupini, zacht voor de huid en het mondje van jouw kleine. In de box vind je tenslotte het 

Duizend dagen dagboek van How About Mom, een journal voor de eerste duizend dagen met jouw kindje samen. 

Limited edition

De winkelwaarde van deze 100% natuurlijke limited edition box is €85 euro. Je kunt ‘m tijdelijk voor €35 aanschaffen op de website van de Kleine Keuken, maar weet dat op = op. Wat ons betreft is deze zwangerschapsbox een heerlijk cadeautje voor jezelf als je zwanger bent, maar ook geweldig leuk om aan een zwangere vriendin, zus of collega te geven.

Meer lezen?
Dit deden andere zwangeren om te ontspannen tijdens hun zwangerschap
Waarom is ontspannen tijdens de bevalling zo belangrijk?

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief