How about mom

Hi, wat leuk dat je ons gevonden hebt. Dit is How about mom, een nieuw platform gericht op (aanstaande) moeders. How about mom begon met een gut feeling: waar is de aandacht voor de moeder in alle zwangerschapsapps? Waarom is de kennis over de periode na de bevalling zo beperkt? Waarom zijn er nog steeds zoveel taboe onderwerpen als het gaat om onze gezondheid en seksualiteit? Dat gevoel, en de behoefte om hier iets mee te doen, was de start van How about mom. 

Vriendinnen die zwanger of net bevallen zijn bevestigden ons idee: met alle aandacht voor de baby – voor, tijdens en de bevalling – wordt de moeder zelf nog weleens vergeten. Uit de gesprekken die we voerden met verloskundigen, gynaecologen, bekkenbodemspecialisten, huisartsen, (zwangerschaps)yogadocenten en psychologen kwam ook naar voren dat er behoefte is aan en ruimte voor een platform speciaal voor (aanstaande) moeders, waar het draait om haar gezondheid, zowel mentaal als fysiek.

Op onze blog, waar je nu bent, delen we interviews, persoonlijke verhalen en informatie. Ondertussen werken we hard aan een app. How about mom wordt dé app om jou door je eerste jaar als moeder heen te leiden. Met ons team van medisch experts voorzien we je van alle informatie die je in deze bijzondere, hectische en lifechanging periode nodig hebt. Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou.

Geloof jij ook in onze missie?

Wil je meedoen met de How about mom beweging? Geloof je in onze plannen? We komen graag met jou – moeders, zwangeren, bedrijven, (zorg)organisaties – in contact. Stuur ons een mailtje, bel (06 – 13560645) of vind ons op Instagram, Twitter (Frederieke | Anna) of LinkedIn (Frederieke | Anna).