How About Mom

Hi, wat leuk dat je ons gevonden hebt. Dit is How About Mom, een nieuw platform gericht op (aanstaande) moeders. How About Mom begon met een gut feeling: waar is de aandacht voor de moeder in alle zwangerschapsapps? Waarom is de kennis over de periode na de bevalling zo beperkt? Waarom zijn er nog steeds zoveel taboe onderwerpen als het gaat om onze gezondheid en seksualiteit? Dat gevoel, en de behoefte om hier iets mee te doen, was de start van How About Mom. 

Vriendinnen die zwanger of net bevallen zijn bevestigden ons idee: met alle aandacht voor de baby – voor, tijdens en de bevalling – wordt de moeder zelf nog weleens vergeten. Uit de gesprekken die we voerden met verloskundigen, gynaecologen, bekkenbodemspecialisten, huisartsen, (zwangerschaps)yogadocenten en psychologen kwam ook naar voren dat er behoefte is aan en ruimte voor een platform speciaal voor (aanstaande) moeders, waar het draait om haar gezondheid, zowel mentaal als fysiek.

Hoe doen we dat?

Met de How About Mom app: de eerste app die de (aanstaande) moeder centraal zet en jou support tijdens je zwangerschap, kraamtijd en het eerste jaar moederschap. Met How About Mom: het eerlijke moeder-boek. Dit boek bundelt de beste adviezen van ons team van medisch experts en interviews met 10 geweldige, inspirerende moeders over het moederschap.

Met een blog waar je onder andere interviews, persoonlijke verhalen en informatieve artikelen vindt. En tenslotte een shop waar je het ultieme kraamcadeau vindt of iets moois voor jezelf.

Geloof  jij ook in onze missie?

We komen graag met jou – moeders, zwangeren, bedrijven, (zorg)organisaties – in contact. Stuur ons een mailtje (anna@howaboutmom.nl), bel (06 – 13560645) of vind ons op Instagram, Twitter (Frederieke | Anna) of LinkedIn (Frederieke | Anna).