How about mom

Hi! Leuk dat je ons gevonden hebt. Dit is How about mom, een nieuw platform gericht op (aanstaande) moeders. How about mom begon – net als alle goede ideeën – met een gut feeling: waar is de aandacht voor de moeder in alle zwangerschapsapps? Waarom is de kennis over de periode na de bevalling zo beperkt? Waarom zijn er nog steeds zoveel taboe onderwerpen als het gaat om onze gezondheid en seksualiteit? Dat gevoel, en de behoefte om hier iets mee te doen, was de start van How about mom. 

Vriendinnen die zwanger of net bevallen zijn bevestigden ons idee: met alle aandacht voor de baby – voor, tijdens en de bevalling – wordt de moeder zelf nog weleens vergeten. Uit de gesprekken die we voerden met verloskundigen, gynaecologen, bekkenbodemspecialisten, huisartsen, (zwangerschaps)yogadocenten en psychologen kwam ook naar voren dat er behoefte is aan en ruimte voor een platform speciaal voor (aanstaande) moeders, waar het draait om haar gezondheid, zowel mentaal als fysiek.

Op onze blog, waar je nu bent, delen we interviews, persoonlijke verhalen en informatie. Ondertussen werken we hard aan een app. How about mom wordt dé app voor vrouwen en aanstaande moeders, met alle informatie, coaching en ondersteuning die jij nodig hebt. Met als doel dat jij zo goed mogelijk voorbereid je bevalling, zwangerschap en het moederschap in gaat.

En de podcast? Onze zoektocht naar informatie en antwoorden op prangende vragen delen we met je via de blog en een podcast. In een vroeg stadium willen we onze doelgroep juist betrekken en along the way feedback verzamelen over wat aanstaande moeders nu echt nodig hebben.

Geloof jij ook in onze missie?

Wil je meedoen met de How about mom beweging? Geloof je in onze plannen? We komen graag met jou – moeders, zwangeren, bedrijven, (zorg)organisaties – in contact. Stuur ons een mailtje, bel (06 – 13560645) of vind ons op Instagram, Twitter (Frederieke | Anna) of LinkedIn (Frederieke | Anna).