17/11/2020

Selfcare Box Winter edition

Een winter vol onzekerheid en afstand kan er tegelijkertijd een zijn van rust, warmte en selfcare. Daarom presenteren we samen met Sara Rosalie de Selfcare Box Winter Edition: een luxe limited edition beauty box vol prachtige, veilige en verzorgende producten van en voor vrouwen, zwangeren en moeders. Plus: het eerlijke moeder-boek van How About Mom. De ultieme gids voor (aanstaande) moeders.

Met de Selfcare Box willen we aandacht vragen voor jezelf, vooral in deze tijd. Iedere (zwangere) vrouw en moeder mag weten dat tijd voor jezelf een prioriteit is. Daarom sloegen we de handen ineen met fantastische merken en webshops uit de beauty branche die gerund worden door vrouwen en moeders, om een samenstelling te maken van heerlijke producten die je écht kunt gebruiken deze winter. Waaronder een droogshampoo van Nourished, face balm van Sara Rosalie, een zeep van Tautanz en een complete huidverzorgingsset van Dr. Hauschka. Daarnaast vind je in de box het nieuwe boek van How About Mom.

Kortom: het ideale Sinterklaas of kerstcadeautje voor jezelf of voor een zwangere vriendin, collega of zus. Je vindt de Selfcare Box Winter Edition in onze webshop.

Bij de vorige editie van de Selfcare Box waren we na drie dagen uitverkocht, dus koop nu jouw exemplaar om er zeker van te zijn dat je niet misgrijpt!

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief