Toddy luier
12/02/2023

Momhack: je luier voorraad altijd op peil met dit abonnement

Producten of diensten die ons leven als moeder makkelijk maken: daar worden wij blij van. In onze rubriek Momhack delen we dit soort pareltjes. Deze week: het duurzame luierabonnement van Toddy. 

Als je nu nog geen moeder bent, kun je het je nauwelijks voorstellen dat je straks tientallen luiers per week gaat verschonen. Toch is dat straks de realiteit. Dit betekent ook dat het bijhouden van de luier voorraad een vaste plek op je to-do lijstje krijgt. Je hebt namelijk echt geen zin om midden in de nacht ineens mis te grijpen en al je tassen om te moeten keren op zoek naar een overgebleven luiertje… 

Als moeder weet je inmiddels dat die to-do lijst eindeloos is. Of je het nu samen of alleen doet, bij het krijgen van kinderen komen er nog veel meer verantwoordelijkheden en taken op je bord. Hapjes maken, flesjes uitkoken, tummy time, rompertjes wassen.. En die luiers dus.

Voor de luiers is er sinds kort een zeer fijne optie om jezelf (of je partner) te ontzorgen, namelijk het luierabonnement van Toddy. Toddy is een Nederlands bedrijf, opgericht door twee vaders, dat duurzame wegwerp- én wasbare luiers biedt en deze thuis laat bezorgen. 

Luierbox

Hoe werkt het? Je bestelt bij Toddy een luierbox waar je zo’n 5 weken mee vooruit kunt. Hiervoor betaal je omgerekend zo’n €12 per week aan duurzame luiers. Een week voor de nieuwe levering krijg je een herinnering zodat je eventueel de maat kunt aanpassen, een levering kunt uitstellen of juist luiers kunt bijbestellen.

Als je naast wegwerpluiers ook wilt kijken of wasbare luiers iets voor jouw kindje is, dan kun je deze gratis lenen bij Toddy. Hoe meer wasbare luiers je leent, hoe minder wegwerpluiers je hoeft af te nemen. Naast het lenen van de luiers, helpt Toddy je ook op weg met nuttige informatie over het starten met wasbare luiers. Als je je aanmeld voor de Wasklas van Toddy krijg je een gratis introductie in wasbare luiers aan de hand van korte video’s en downloads via de mail. 

​​En dit draagt bij aan de missie van Toddy. Toddy is het enige luiermerk ter wereld dat minder luiers wil verkopen richting een afvalvrijer toekomst. Daarom hebben ze een pedagogisch verantwoord zindelijkheidsprogramma ontwikkeld waarmee ze je uit de luiers helpen op het moment dat jouw kleine daar klaar voor is. En ze bieden hier zelfs een garantie op. Is jouw kleine met 2,5 jaar nog niet uit de luiers? Dan krijg je vanaf dan de Toddy luiers gratis. Dat is nog eens een belofte. 

Zelf Toddy luiers testen?

Wil jij de luiers van Toddy eerst zelfs eens testen? Met de kortingscode HAM-newborn-2023 bestel je met 50% korting een newborn proefpakket met wegwerpluiers. Wil je direct starten of een andere maat testen? Dan ontvang je altijd 20% korting op jouw eerste bestelling met de code HAM-spring-2023.

Meer lezen?
Wegwerp of wasbaar: je hoeft niet te kiezen

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief