Bugaboo Dragonfly
15/06/2023

Give-away: win een Bugaboo Dragonfly t.w.v. €799

Auteur

Datum

Categorie

Share

*give-away gesloten*

Al onze (inmiddels vier) kinderen zijn én worden rondgereden in Bugaboo kinderwagens. Van één van de oudste tot één van de nieuwste modellen zoals de Bugaboo Fox 5. Save to say dat wij fan zijn. We vinden het dan ook heel erg leuk dat we één van jullie – onze waardevolle volgers & lezers – ook blij mogen maken met een Bugaboo wagen. En niet zomaar eentje, maar de allernieuwste Bugaboo Dragonfly.

Afgelopen week werd deze nieuwste kinderwagen van Bugaboo gelanceerd. De Dragonfly is een heel compacte reis kinderwagen die je met gemak volledig in elkaar vouwt dankzij de innovatieve inklapfunctie. Op zoek naar een kinderwagen waarmee je makkelijk in de stad, op drukke plekken, in restaurants of musea wil kunnen manoeuvreren en altijd een veilig en comfortabel plekje voor je baby bij hebt? Dan is de Bugaboo Dragonfly zeker een goede optie.

‘Wat ik fijn vind aan Bugaboo’s kinderwagens is het comfort voor mijn kindjes: een zacht matrasje (dat schoongemaakt kan worden), een veilige wieg van stevig materiaal en luchtvensters om frisse lucht door te laten. Je merkt aan de kwaliteit van de materialen dat de kinderwagens gemaakt zijn om lang mee te gaan en veilig, stevig en comfortabel zijn.‘ – schreef Frederieke in haar review van de Bugaboo Dragonfly.

Bugaboo Dragonfly winnen?

Naast de Bugaboo Dragonfly win je een pakket met How About Mom goodies, waaronder het Duizend dagen dagboek en How About Mom: het eerlijke moeder-boek, toegang tot alle online cursussen, tote bag en t-shirt. Plus: wij komen de kinderwagen bij jou thuis bezorgen!

Wat moet je doen om hier kans op te maken? Simpel. Meld je hier aan voor de (maandelijkse) nieuwsbrief van How About Mom.

Ja, ik wil graag de Bugaboo Dragonfly winnen!

* indicates required
Bugaboo Dragonfly

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief