Zwangerschapskleding inspiratie: 5x stijlvolle & stoere outfits

Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd in je leven. Het is een fase die gepaard kan gaan met allerlei emoties en waarbij kleine én grote veranderingen centraal staan. Jouw lichaam past zich aan aan de groeiende baby in je buik en dat kun je steeds beter zien en voelen. Dat kan best even wennen zijn. Je past vaak je oude kleding niet meer en zult misschien wat moeten zoeken naar jouw stijl. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om mooie zwangerschapskleding te vinden. Wij helpen je in dit artikel aan wat fijne zwangerschapskleding tips en inspiratie. 

How About Mom

How About Mom

Met ons team van 50 experts geven we jou betrouwbare informatie en advies in deze bijzondere fase van je leven.

Noppies Maternity Essentials zijn ontwikkeld om een zwangerschapsgarderobe samen te stellen met items die allemaal met elkaar te mixen en matchen zijn. De collectie zit vol met basics die ook gemakkelijk te combineren zijn met items die je al in je kast hebt hangen. Zo weet je zeker dat je je eigen stijl kan behouden tijdens je zwangerschap. 

Wij selecteerden dertien items uit de Maternity Essentials collectie en stelden hiermee ter inspiratie een aantal outfits samen. Van stoer tot chique, van zomer tot herfst: zo loop jij er stijlvol bij tijdens jouw zwangerschap. 

1. Flared broek Heja & voedingsshirt Sira

zwangerschapskleding
zwangerschapskleding
zwangerschapskleding inspiratie
zwangerschapskleding inspiratie
zwangerschapskleding inspiratie

How About Mom: een 'onmisbare app voor aanstaande moeders' 📲