zwangerschapskleding inspiratie
13/09/2023

Zwangerschapskleding inspiratie: 5x stijlvolle & stoere outfits

Auteur

Datum

Categorie

Share

Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd in je leven. Het is een fase die gepaard kan gaan met allerlei emoties en waarbij kleine én grote veranderingen centraal staan. Jouw lichaam past zich aan aan de groeiende baby in je buik en dat kun je steeds beter zien en voelen. Dat kan best even wennen zijn. Je past vaak je oude kleding niet meer en zult misschien wat moeten zoeken naar jouw stijl. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om mooie zwangerschapskleding te vinden. Daar weten ze bij Noppies raad mee. Wij helpen je in dit artikel aan wat fijne zwangerschapskleding tips en inspiratie. 

Noppies Maternity Essentials zijn ontwikkeld om een zwangerschapsgarderobe samen te stellen met items die allemaal met elkaar te mixen en matchen zijn. De collectie zit vol met basics die ook gemakkelijk te combineren zijn met items die je al in je kast hebt hangen. Zo weet je zeker dat je je eigen stijl kan behouden tijdens je zwangerschap. 

Wij selecteerden dertien items uit de Maternity Essentials collectie en stelden hiermee ter inspiratie een aantal outfits samen. Van stoer tot chique, van zomer tot herfst: zo loop jij er stijlvol bij tijdens jouw zwangerschap. 

1. Flared broek Heja & voedingsshirt Sira

2. Biker shorts Nais & trui Lesley

3. Skinny Jeans Avi, voedingstop Ara & voedingsbh Honolulu

zwangerschapskleding inspiratie

4. Jurk Noemie, 20 den zwangerschapspanty en lace BH

zwangerschapskleding inspiratie

 5. Casual broek Heja, voedingsshirt Sira en voedingsbh Shiny Matt

zwangerschapskleding inspiratie

Meer lezen?
Mom’s Favorites: Noppies

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief