Agenda

Zien we je snel?

How About Mom Talks

Onze serie How About Mom Talks zijn webinars waarin we met experts in gesprek gaan. Tijdens deze live webinars kun je alle jouw vragen over zwangerschap, bevallen, je baby of kind stellen. Van voorbereiden op de bevalling of kraamtijd tot hulp bij opvoed-vragen: met de How About Mom Talks hebben je altijd een expert of specialist in de buurt voor advies.

Join the club

Live webinars

Doula en fotograaf Sanne Ravensbergen

Bevallen: tips van een doula - 14 mei

Ga jij binnenkort bevallen? Dan is deze talk perfect voor jou. Sanne Ravensberger is doula. We spreken met haar over voorbereiden op de bevalling. Wat zijn je geboortewensen, pijn en hoe je hiermee om kan gaan, houdingen tijdens de bevalling en de rol van hormonen.

Dinsdag 14 mei 2024 20.00 – 21.00

Inschrijven voor webinar Bevallen

Lisa de Bruin - voor ouder en kind 2022-21

De band met je baby

Hoe was de start met jouw kleintje? Maak je je wel eens zorgen over de hechting met je kind? Of heb je een zware bevalling, bevaltrauma of postnatale depressie meegemaakt en ben je bang dat dit effect heeft op je kind? Lisa de Bruin is gespecialiseerd in de ontwikkeling van jonge kinderen. We gaan in gesprek over een veilige ouder-kindrelatie ontwikkelen, (beval)trauma en hoe hechting werkt bij baby’s en jonge kinderen.

Datum & inschrijving volgt binnenkort

Gezonde voeding: van babyhapje tot maaltijd

Hoe zorg je dat je baby of kind genoeg gezonde voeding binnen krijgt? Wat doe je als een kindje niet veel lust? Hoe ga je om met ‘lastige’ eters en hoe houd je het gezellig aan tafel als je merkt dat eten een strijd wordt? Daarover gaan we in gesprek met voedingsdeskundige Iris Vernooij van Sterk en Zoet.

Datum & inschrijving volgt binnenkort

Join the club

Live webinars

Hanne van Willigenburg

Omgaan met emoties - 29 februari

Kinderen moeten leren hoe ze kunnen omgaan met emoties. Blije en fijne gevoelens, maar ook minder fijne emoties die kunnen komen kijken bij verlies, afscheid of de dood. Hanne van Willigenburg is rouwcoach voor ouders met vragen over kinderen en rouw, moeder van 3 en eigenaar van praktijk Power2kids. We gaan in gesprek over emoties (de fijne en minder fijne emoties), hoe je als ouder of opvoeder kunt steunen en wat je moet weten over kinderen en hoe zij omgaan met gevoelens.

Donderdag 29 februari 2024 20.00 – 21.00

Inschrijven voor Omgaan met emoties

Ernestine Numan - How About Mom

Mindful mom - 6 februari

Hoe houd je alle ballen hoog als moeder? Hoe kun je kalmte vinden in de chaos van het moederschap? Auteur & mindfulness trainer Ernestine Numan helpt met praktische tips en adviezen.

Dinsdag 6 februari 2024 20.15

Inschrijven voor Mindful Mom

Celine Moly voor How About Mom

Borstvoeding - 8 januari

Borstvoeding kan prachtig én uitdagend zijn. Lactatiekundige Céline Moly vertelt je in dit webinar over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedings-avontuur. 

Maandag 8 januari 2024 20.00 – 21.00

Inschrijven voor Borstvoeding

Join the Club

Moeder worden, zeker bij je eerste kindje, is best spannend. Dat vonden wij ook. Daarom willen wij er voor jou zijn, in alle fases waar je doorheen gaat. Van zwangerschap tot kraamperiode, van borstvoeding tot de eerste hapjes tot hulp bij slapeloze nachten. Met How About Mom Club krijg je al onze cursussen voor één vast bedrag en ben je altijd verzekerd van een plekje bij de live webinars. Met deze bundel ben jij zo voorbereid op alles wat je aankomende periode op je pad gaat komen:

  • Heb je geleerd te ontspannen met yogadocent Milou en ga je vol zelfvertrouwen je bevalling tegemoet.

  • Ga je succesvol starten met borstvoeding geven dankzij lactatiekundige Céline

  • Weet je alles over kunstvoeding geven en starten met de eerste hapjes

  • En heb je geleerd over slaap bij baby’s en kinderen, en hoe je kunt helpen bij een goed slaappatroon ontwikkelen in die eerste maanden, dankzij slaapcoach Simone

Stop met Googlen naar antwoorden, start met de How About Mom Club.