Wie zijn wij?

How About Mom is een initiatief van zussen en ondernemers Frederieke Jacobs (’88) en Anna Jacobs (’90).

Frederieke Jacobs

Frederieke studeerde af als cultuurhistoricus, is ondernemer en oprichter van digitale zorg platform SmartHealth (2013) & How About Mom. Ze is in verwachting van haar eerste kindje.

Anna Jacobs

Anna is journalist, ondernemer en co-founder van SmartHealth en How About Mom. Moeder van Olivia Poppy (4) en Jacob Benjamin (2).

Team How about mom

Sophie Heeg

Sophie is oprichter van creative agency Studio Dash. Binnen How about mom zorgt Sophie onder andere voor onze sociale media, branding en samenwerkingen.

Paulina Meraza Farfan

Paulina werkte als UX researcher & designer eerder voor ING en KLM en stuurt nu bij How about mom de ontwikkeling van onze app aan.

Marjolein Brandenburg team How about mom

Marjolein Brandenburg

Marjolein is ontwikkelingspsycholoog, speltherapeut, EMDR-therapeut en cognitief gedragstherapeut. Ze is eigenaar van Praktijk Okee Mama en adviseur bij How about mom.

Our inner circle

We zijn trots om deze ervaren mensen tot onze adviseurs te rekenen.

Lies van Gennip

Promoveerde als bioloog, en vervulde bestuursfuncties bij Stivoro, NIAZ en NVAO en de afgelopen zeven jaar bij Nictiz, het landelijke kenniscentrum voor e-health.

Door Vonk

Combineert haar achtergrond in fondsenwerving en communicatie-management met ondernemerschap: ze is oprichter van Untire, de app voor vermoeidheid bij kankerpatiënten.

Koen Deurloo

Is gynaecoloog in het Diakonessenhuis in Utrecht. Hij is oprichter van Mijnkind-online, en zet zich in voor meer digitalisering in de geboortezorg.

Saskia van Wezel-Maas

Is sinds 2019 zelfstandig marketing communicatie adviseur. Werkte daarvoor 13 jaar als Marcom en PR manager bij diverse onderdelen van Philips.

How about mom?

How about mom’s missie is om alle moeders de beste support te bieden in hun kraamperiode en het eerste jaar als nieuwe moeder.