How About Mom Club

De beste online cursussen
voor aanstaande en nieuwe moeders

Of je nu zwanger bent of net ouders bent geworden: wij hebben de online cursus voor ieder moment. Krijg toegang tot de beste experts met cursussen die worden gegeven door ervaren professionals in hun vakgebied. Te volgen op je eigen tempo, vanaf ieder device en onbeperkt toegankelijk.

Join the club

Borstvoeding geven als een pro

Ben je van plan om borstvoeding te gaan geven? Dan is deze online cursus borstvoeding onmisbaar. Céline Moly, al meer dan tien jaar werkzaam als lactatiekundige, leert je alles over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedingsavontuur. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen én houden, uitdagingen en starten met kolven.

Join the club

Eerste hulp bij baby's & kinderen

Je treft de baby bewusteloos aan in de wieg, de peuter valt van een hoog klimrek, je baby verslikt of verstikt zich in een hapje of jouw kindje heeft schoonmaakmiddel gedronken. Weet jij hoe je in deze, mogelijk levensbedreigende, situaties moet handelen thuis? Raymon van der Spaan geeft al jarenlang EHBO trainingen en zorgt dat jij in twee uur tijd alle kennis in huis hebt die jij als ouder nodig hebt.

Coming soon

Jouw baby beter laten slapen

Slaap, of liever gezegd: gebrek daaraan. Als nieuwe ouder kan dit een enorme uitdaging zijn. Gebroken nachten, rommelige middagslaapjes en vroege ochtenden… Met deze cursus helpen we jou als ouder om jouw baby (0-6 maanden) op een liefdevolle manier beter te laten slapen.

Coming soon

Mindset & moederschap:

Moeder worden: het is één van de grootste veranderingen in ons leven, en toch kan het voelen alsof je het allemaal ‘gewoon’ maar moet doen. Met deze cursus helpen we jou dit bijzondere proces te doorlopen en zorgen we ervoor dat jij straks met plezier en rust al jouw nieuwe rollen vervuld. 

Coming soon

Bevallen met How About Mom

Rugklachten tijdens zwangerschap

Wij geloven dat een goede voorbereiding jou helpt bij een fijne bevalervaring. Samen met verschillende experts in de geboortezorg, onder andere een doula, gynaecoloog en verloskundige, zorgen we ervoor dat jij met alle benodigde kennis dit avontuur tegemoet gaat.

Join the club

Onze docenten

Raymon van der Spaan EHBO cursus

Trainer

Raymon
van der Spaan

Raymon kwam binnen Defensie in aanraking met het geven van EHBO trainingen. Hij is de oprichter van Vidas Trainingen en geeft onder andere baby & kinder EHBO cursussen aan huis.

Céline Moly borstvoedingscursus

Lacatiekundige IBCLC

Céline
Moly

Céline werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op de nieuwe cursussen.

Bundle up en bespaar 20%

Een baby krijgen, ouders worden: het is allemaal al spannend genoeg. Fijn om wat onzekerheden weg te nemen. Koop je de cursus borstvoeding geven als een pro en EHBO bij baby’s en kinderen in één pakket, dan krijg je 20% korting.