De beste online cursussen
voor aanstaande en nieuwe moeders

Of je nu zwanger bent of net ouders bent geworden: wij hebben de online cursus voor ieder moment. Krijg toegang tot de beste experts met cursussen die worden gegeven door ervaren professionals in hun vakgebied. Te volgen op je eigen tempo, vanaf ieder device en onbeperkt toegankelijk.

Join the club

How About Mom Club

Wil jij onbeperkt toegang tot alle huidige én nieuwe cursussen van How About Mom? Sluit je dan aan bij de How About Mom Club. Daarmee kun je al onze video cursussen onbeperkt volgen. Je kunt maandelijks gratis webinars bijwonen én vanaf eind dit jaar krijg je toegang tot de online community van How About Mom. 

Join the club

Slaapcursus baby's en kids (0-4 jaar)

Een baby die niet wil slapen? Een kindje dat ‘s nachts uit bed komt, vroeg wakker is of bang is in het donker? We weten hoe het voelt, mama. Ook wij hebben slapeloze nachten meegemaakt. Daarom ontwikkelden we samen met slaapcoach Simone een online cursus om zelf met slapen aan de slag te gaan.

Join the club

Jouw baby's eerste hapjes

Wanneer je baby gaat starten met eten is dat voor veel ouders een leuke, maar ook een spannende fase. In deze cursus leer je alles over de introductie van vaste voeding. Je baby leert voeding ontdekken, jij kunt ontspannen, en samen eten wordt een feest.

Join the club

Zwangerschapsyoga

Hi lieve mom to be, lukt het jou een beetje om te ontspannen deze zwangerschap? Wij helpen je daar graag een handje bij. Samen met gecertificeerd (zwangerschaps)yogadocent Milou ontwikkelden we deze cursus om jou fysiek en mentaal zo fit mogelijk te houden. De cursus bestaat uit drie yogasessies, een ontspanningsoefening, een yoga nidra sessie en een meditatie om connectie te maken met jouw baby. 

Join the club

Eerste hulp bij baby's & kinderen

Je treft de baby bewusteloos aan in de wieg, de peuter valt van een hoog klimrek, je baby verslikt of verstikt zich in een hapje of jouw kindje heeft schoonmaakmiddel gedronken. Weet jij hoe je in deze, mogelijk levensbedreigende, situaties moet handelen thuis? Raymon van der Spaan geeft al jarenlang EHBO trainingen en zorgt dat jij in ruim één uur tijd alle kennis in huis hebt die jij als ouder nodig hebt.

Join the club

Borstvoeding geven als een pro

Ben je van plan om borstvoeding te gaan geven? Dan is deze online cursus borstvoeding onmisbaar. Céline Moly, al meer dan tien jaar werkzaam als lactatiekundige, leert je alles over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedingsavontuur. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen én houden, uitdagingen en starten met kolven.

Join the club

Voeden met kunstvoeding: de complete begeleiding

Deze online cursus is bedoeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van kunstvoeding. Hoe bouw je de voedingen op en weet je of je baby voldoende gedronken heeft? Hoe herken je de hongersignalen van je baby eerder en hoe zit met krampjes of reflux? Lactatiekundige Céline vertelt alles wat jij over kunstvoeding geven moet weten. 

Join the club

Audiocursus: how to get in the mood

Met deze audiocursus helpen we je om jouw vlammetje 🔥 weer te laten branden. Om je seksueel ‘aan’ te zetten en om intimiteit weer een grotere rol te laten spelen in jouw en jullie leven samen. Ook – of juist – nu jullie ouders zijn geworden. 

Cadeautje van How About Mom voor jou:

Bij aanschaf van één van onze cursussen ontvang je gratis de audiocursus 'How to get in the mood' 🔥

*We sturen je een mail met inlog waarmee jij de gratis cursus kunt toevoegen aan jouw account.

Join the club

Onze docenten

Milou Turpijn Zwangerschapsyoga How About Mom

Yogadocent

Milou
Turpijn

Milou is gecertificeerd (zwangerschaps) yogadocent. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van yogalessen en weet als geen ander hoe ze jou als zwangere veilig kan laten bewegen én ontspannen. 

Simone Slaapmoon How About Mom

Slaapcoach

Simone
Meijer

Simone is kinderslaapcoach met een eigen praktijk SlaapMoon. Ze heeft zelf twee jonge kinderen en besloot slaapcoach te worden vanuit een persoonlijke behoefte en ervaring.

Raymon van der Spaan EHBO cursus

EHBO-Trainer

Raymon
van der Spaan

Raymon kwam binnen Defensie in aanraking met het geven van EHBO trainingen. Hij is de oprichter van Vidas Trainingen en geeft onder andere baby & kinder EHBO cursussen aan huis.

Céline Moly borstvoedingscursus

Lacatiekundige IBCLC

Céline
Moly

Céline werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

Stefan Kleintjes How About Mom

Kinderdiëtist

Stefan
Kleintjes

Stefan is lactatiekundige en kinderdiëtist en schreef het bekende boek Eten voor de Kleintjes. Stefan begeleid al meer dan dertig jaar nieuwe ouders bij het starten met voeding bij hun baby’s.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe cursussen.

Bundle up en bespaar 20%

Een baby krijgen, ouders worden: het is allemaal al spannend genoeg. Fijn om wat onzekerheden weg te nemen. Koop je de cursus borstvoeding geven als een pro en EHBO bij baby’s en kinderen in één pakket, dan krijg je 20% korting.