Céline Moly - Lactatiekundige IBCLC

De experts

How About Mom werkt samen met een uitgebreid team van experts. Zij werken mee aan onze app, het boek, cursussen en artikelen op de site.

Verloskundige

Djanifa
da Conceicao

Djanifa werkt als verloskundige bij verloskundigenpraktijk Zuidwijk in Rotterdam en deelt op haar YouTube kanaal Verlosmoeder wekelijks tips en adviezen voor zwangeren.

gynAEcoloog

Koen
Deurloo

Koen is gynaecoloog in het Diakonessenhuis in Utrecht. Hij is oprichter van Mijnkind-online, en zet
zich in voor meer digitalisering in de geboortezorg.

Tamara de Langen - How about mom expert

verpleegkundige

Tamara
de Langen

Tamara is gespecialiseerd moeder-pasgeborene verpleegkundige in het OLVG Oost in Amsterdam. Ze is daarnaast gecertificeerd borstvoedingscoach.

Celine Moly voor How About Mom

Lacatiekundige IBCLC

Céline
Moly

Céline is gepassioneerd door borstvoeding en werkt sinds 2012 als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Met haar praktijk Baby-Me biedt ze cursussen en consults.

Claire Stramrood How about mom

gynAEcoloog

Claire
Stramrood

Claire is gynaecoloog en gespecialiseerd in psychische klachten rondom zwangerschap en bevallen, waaronder PTSS en traumatische bevalervaringen

EHBO Instructeur

Raymon
van der Spaan

Na jarenlange ervaring bij defensie is Raymon sinds 2020 de oprichter van Vidas Trainingen en verzorgt hij baby- en kinder EHBO trainingen. 

Seksuoloog

Astrid
Kremers

Astrid is geregistreerd seksuoloog NVVS, Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt en EMDR therapeut. Ze heeft een eigen seksuologie praktijk in Utrecht.

Marjolein Brandenburg team How about mom

Psycholoog

Marjolein
Brandenburg

Marjolein is ontwikkelingspsycholoog, EMDR-therapeut en cognitief gedragstherapeut. Ze is eigenaar van Praktijk Okee Mama.

Kinderslaapcoach

Ewelina
de Groot

Ewelina is gecertificeerd Gentle Sleep Coach voor baby’s en kinderen tot 6 jaar en heeft een praktijk in Utrecht. Ze heeft een achtergrond in maatschappelijk werk en sociologie.

Fertiliteitsarts

Jolijn
Huisman

Jolijn start in 2019 als één van de eerste fertiliteitsartsen in Nederland en combineert dit met diensten op de verloskamers van het Diakonessenhuis in Utrecht.

Kinder en jeugdpsycholoog

Afke
van Beek

Afke is werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog in de specialistische GGZ en werkt daarnaast als cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR-therapeut.

Jody Tuur - How about mom expert

JURIST

Jody
Tuur

Jody is coach en jurist. Ze is eigenaar van Her Story. Zij ondersteunt vrouwen tijdens en na de zwangerschap op persoonlijk en zakelijk vlak, door loopbaancoaching en praktisch juridisch advies.

Gynaecoloog

Melanie
Baas

Melanie is gynaecoloog-in-opleiding in Groningen, en promoveert op de behandeling van angst en trauma tijdens de zwangerschap. Voor zij arts werd is zij afgestudeerd in de Klinische Psychologie.

Romana Serno - How about mom expert

Pre- en postnataal fitness

Romana
Serno

Romana is oprichter van SterkHer, geeft personal training bij Vondelgym en is gespecialiseerd in pre- en postnataal fitness, krachttraining en hoe je je lichaam gezond houdt op de lange termijn.

Verloskundige

Nathalie
Bonte

Nathalie vloog de afgelopen jaren de wereld rond als stewardess bij KLM, totdat ze haar passie vond: verloskunde. Nu werkt ze als klinisch verloskundige in het Diakonessenhuis in Utrecht.

Bekkenbodem
fysiotherapeut

Anne
Dijkstra

Anne is fysiotherapeut, gespecialiseerd in het bekken en de bekkenbodem tijdens en na de zwangerschap. Ze werkt bij Van Diepen fysiotherapie te Utrecht.

zwangerschaps
yogadocent

Korien
de Niet

Korien is zwangerschaps yogadocent. Zij geeft zwangerschapsyoga -massages en is cursusleidster Samen Bevallen in Haarlem.

Verloskundige

Tirza
Janssen

Tirza is verloskundige en specialiseerde zich verder als coach en therapeut. Nu begeleidt ze, naast haar werk als klinisch verloskundige, in haar praktijk (zwangere) vrouwen die een verleden hebben waar seksueel misbruik een rol heeft gespeeld.

Monique How about mom

Kraamverzorgster

Monique
van Helmondt

Monique werkt al 41 jaar als kraamverzorgster. Ze is sinds 3 jaar co-begeleider Centering Pregnancy in Utrecht en werkt daarnaast als borstvoedingscoach.

Post- en prenataal fitness
trainer en doula

Yousra
Jaddour

Yousra is pre- en postnataal fitness trainer, doula, moeder van drie zoons en eigenaar van Core Academy en Zwanger met Yous. Ze geeft opleidingen over trainen tijdens en na de zwangerschap, ontwikkelde en geeft het PowerMama Programma en begeleidt koppels als doula.

Bekkenfysiotherapeut

Inge
Hemel

Inge is van huis uit bekkenfysiotherapeut. Haar specialisme sinds enkele jaren is het behandelen van mensen met seksuele klachten. Vaak hebben die klachten geen seksuele maar een mentale of lichamelijke oorsprong.

yogadocent

Daniëlle
Grieken

Daniëlle is yogadocente, coach, masseuse en eigenaresse van Studio Vandaan. Samen met haar team ondersteunt ze vrouwen van kinderwens tot moederschap.

Kinderarts

Carole
Lasham

Carole is kinderarts in het ziekenhuis Tergooi in Blaricum. Haar aandachtsgebieden als kinderarts zijn longziekten, allergieën, downsyndroom en huilbaby’s. Carole is auteur van het boek Inbakeren, een gids voor ouders over de eerste drie maanden van hun baby’s.

Doula

Sanne
Ravensbergen

Sanne werkt als doula, zwangerschaps-, geboorte- en newborn-fotograaf en is oprichter van Stories of New Life.

Verloskundige

Irene
Sonneveld

Irene is eerstelijns verloskundige en orthomoleculair therapeut. Als therapeut focust ze zich op het voorbereiden op een zwangerschap: zo gezond mogelijk zwanger worden, natuurlijke vruchtbaarheid vergroten of herstellen bij fertiliteitsproblematiek.

Socioloog

Sanne
Nout

Sanne (rechts) is socioloog, Lotte (links) is ondernemer. Samen zijn zij de oprichters van MomInc, een organisatie die werkende moeders en werkgevers ondersteunt. MomInc biedt onder andere online cursussen en masterclasses.

Psychiater

Myrthe
Sluijs

Binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg biedt Myrthe als psychiater diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders.

Lactatiekundige
& verpleegkundige

Talitha
de Boer

Talitha is gespecialiseerd moeder en pasgeborene verpleegkundige. Haar werk in het OLVG wakkerde haar enthousiasme aan om ouders bij borstvoeding te begeleiden en sinds 2017 is Talitha ook lactatiekundige IBCLC.

Sekstherapeut

Mirjam
Hachem

Mirjam is sekstherapeute. Ze helpt stellen, mannen en vrouwen bij het oplossen van seksuele problemen en het creëren van een vervullend seksleven. Mirjam heeft een eigen blog waar ze veel op deelt en is auteur bij Vlam Magazine.

Gezondheids
wetenschapper

Desirée
Domacassé

Desirée is gezondheidswetenschapper, postpartumtherapeut en voedingsdeskundige. Ze is de oprichter van Daisy’s Yellow Pepper, een orthomoleculaire praktijk waarbinnen (nieuwe) moeders worden geholpen met het ontzwangeren.

Ina Heijnen - How about mom

yogadocent

Ina
Heijnen

Ina is Birthlight yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschap en de postnatale periode. Ze begeleidt zwangere vrouwen en kersverse moeders op hun werk, en schreef het boek ‘Spuug op je blouse’. 

Lactatiekundige
& verpleegkundige

Talitha
de Boer

Talitha is gespecialiseerd moeder en pasgeborene verpleegkundige. Haar werk in het OLVG wakkerde haar enthousiasme aan om ouders bij borstvoeding te begeleiden en sinds 2017 is Talitha ook lactatiekundige IBCLC.

Aansluiten als expert bij
How About Mom?