How about mom squad

Meet the How about mom squad: een team van betrokken experts die vrouwen voor, tijdens en na hun zwangerschap op allerlei gebieden helpen. Van mindfulness en psychologische zorg, tot bekkenbodemklachten en hulp bij relatieproblemen. Meer informatie vind je hieronder per expert. Deze groep experts helpt het team van How about mom ook regelmatig met inhoudelijke bijdragen.

Astrid Kremers

Astrid Kremers is geregistreerd seksuoloog NVVS, Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt en EMDR therapeut. Ze is behandelaar, docent, schrijver en verschijnt regelmatig in de media.

Anne Dijkstra

Anne Dijkstra is fysiotherapeut, gespecialiseerd in het bekken en de bekkenbodem tijdens en na de zwangerschap. Ze werkt bij fysiotherapiepraktijk Van Diepen in de Utrechtse wijk Hooggraven.

Korien de Niet

Korien is zwangerschapsyogadocent. Zij geeft zwangerschapsyoga en zwangerschapsmassages, en is cursusleidster Samen Bevallen in Haarlem.

Experts

How about mom

We staan altijd open voor contact met experts op het gebied van geboortezorg, post-partum zorg en vrouwelijke gezondheid.

 

Stuur ons een mailtje, bel (06 – 13560645) of vind ons op Instagram, Twitter (Frederieke | Anna) of LinkedIn (Frederieke | Anna).