How about mom squad

Meet the How about mom squad: een team van betrokken experts die vrouwen voor, tijdens en na hun zwangerschap op allerlei gebieden helpen. Van mindfulness en psychologische zorg, tot bekkenbodemklachten en hulp bij relatieproblemen. Meer informatie vind je hieronder per expert. Deze groep experts helpt het team van How about mom ook regelmatig met inhoudelijke bijdragen.

Tamara de Langen - How about mom expert

Tamara de Langen

Tamara is gespecialiseerd HBO moeder-pasgeborene verpleegkundige in het OLVG Oost in Amsterdam sinds 2013. Ook is ze triagist op de spoedpoli verloskunde en gecertificeerd borstvoedingscoach.

Jody Tuur - How about mom expert

Jody Tuur

Jody is coach en jurist. Ze is eigenaar van Her Story. Zij ondersteunt vrouwen tijdens en na de zwangerschap op persoonlijk en zakelijk vlak, door loopbaancoaching en praktisch juridisch advies.

Romana Serno - How about mom expert

Romana Serno

Romana is oprichter van SterkHer, geeft personal training bij Vondelgym en is gespecialiseerd in pre- en postnataal fitness, krachttraining en hoe je je lichaam gezond houdt op de lange termijn.

Marjolein Brandenburg team How about mom

Marjolein Brandenburg

Marjolein is ontwikkelingspsycholoog, spelpsychotherapeut, EMDR-therapeut en cognitief gedragstherapeut. Ze is eigenaar van Praktijk Okee Mama en adviseur bij How about mom.

Nathalie Bonte verloskundige

Nathalie Bonte

Nathalie groeide op in een ondernemersgezin in Zeeuws Vlaanderen en vloog de wereld rond als stewardess bij KLM, totdat ze haar passie vond: verloskunde. Nu werkt ze als (waarnemend) verloskundige bij verloskundigenpraktijk Westerkade in Utrecht.

Ina Heijnen - How about mom

Ina Heijnen

Ina Heijnen is Birthlight yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschap en de postnatale periode. Ze begeleidt zwangere vrouwen en kersverse moeders op hun werk, en schreef het boek ‘Spuug op je blouse’. Op haar YouTube kanaal deelt ze tips en gratis lessen.

Astrid Kremers team How about mom

Astrid Kremers

Astrid Kremers is geregistreerd seksuoloog NVVS, Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt en EMDR therapeut. Ze is behandelaar, docent, schrijver en verschijnt regelmatig in de media.

Anne Dijkstra team How about mom

Anne Dijkstra

Anne Dijkstra is fysiotherapeut, gespecialiseerd in het bekken en de bekkenbodem tijdens en na de zwangerschap. Ze werkt bij fysiotherapiepraktijk Van Diepen in de Utrechtse wijk Hooggraven.

Korien de Niet

Korien is zwangerschapsyogadocent. Zij geeft zwangerschapsyoga en zwangerschapsmassages, en is cursusleidster Samen Bevallen in Haarlem.

Céline Moly

Céline kwam tijdens haar zwangerschap in contact met kraamzorg en wist meteen dat ze daar haar beroep van wilde maken. In 2008 begon ze als kraamverzorgster en sinds 2012 werkt Céline als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC onder praktijknaam Baby-Me.

Experts

We staan altijd open voor contact met experts op het gebied van geboortezorg, post-partum zorg en vrouwelijke gezondheid.

 

Stuur ons een mailtje, bel (06 – 13560645) of vind ons op Instagram, Twitter (Frederieke | Anna) of LinkedIn (Frederieke | Anna).