Céline Moly - Lactatiekundige IBCLC

De experts

How About Mom werkt samen met een uitgebreid team van experts. Zij werken mee aan onze app, boek, cursussen en artikelen op de site.

Verloskundige

Djanifa
da Conceicao

Djanifa werkt als verloskundige bij verloskundigenpraktijk Zuidwijk in Rotterdam en deelt op haar YouTube kanaal Verlosmoeder wekelijks tips en adviezen voor zwangeren.

gynAEcoloog

Koen
Deurloo

Koen is gynaecoloog in het Diakonessenhuis in Utrecht. Hij is oprichter van Mijnkind-online, en zet
zich in voor meer digitalisering in de geboortezorg.

Tamara de Langen - How about mom expert

verpleegkundige

Tamara
de Langen

Tamara is gespecialiseerd moeder-pasgeborene verpleegkundige in het OLVG Oost in Amsterdam. Ze is daarnaast gecertificeerd borstvoedingscoach.

Celine Moly voor How About Mom

Lacatiekundige IBCLC

Céline
Moly

Céline is gepassioneerd door borstvoeding en werkt sinds 2012 als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Met haar praktijk Baby-Me biedt ze cursussen en consults.

Claire Stramrood How about mom

gynAEcoloog

Claire
Stramrood

Claire is gynaecoloog en gespecialiseerd in psychische klachten rondom zwangerschap en bevallen, waaronder PTSS en traumatische bevalervaringen

EHBO Instructeur

Raymon
van der Spaan

Na jarenlange ervaring bij defensie is Raymon sinds 2020 de oprichter van Vidas Trainingen en verzorgt hij baby- en kinder EHBO trainingen. 

Seksuoloog

Astrid
Kremers

Astrid is geregistreerd seksuoloog NVVS, Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt en EMDR therapeut. Ze heeft een eigen seksuologie praktijk in Utrecht.

GZ-Psycholoog

Dorien
Yassa

Dorien heeft ruim 10 jaar ervaring als GZ-psycholoog en is gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten rondom zwangerschap, geboorte en de eerste jaren van het moederschap. Ze heeft haar eigen praktijk genaamd Mom & Mind. 

Simone Meijer

Kinderslaapcoach

Simone
Meijer

Simone is kinderslaapcoach met een eigen praktijk SlaapMoon. Ze heeft zelf twee jonge kinderen en besloot slaapcoach te worden vanuit een persoonlijke behoefte en ervaring. 

Fertiliteitsarts

Jolijn
Huisman

Jolijn start in 2019 als één van de eerste fertiliteitsartsen in Nederland en combineert dit met diensten op de verloskamers van het Diakonessenhuis in Utrecht.

Kinderslaapcoach

Ewelina
de Groot

Ewelina is gecertificeerd Gentle Sleep Coach voor baby’s en kinderen tot 6 jaar en heeft een praktijk in Utrecht. Ze heeft een achtergrond in maatschappelijk werk en sociologie.

Marloes Bakvis How About Mom

kindercoach

Marloes
Bakvis

Marloes Bakvis is kindercoach in haar eigen praktijk Stralende Kleuren Kindercoaching. In individuele coachtrajecten op maat begeleidt zij gevoelige, wijze kinderen én hun ouders op weg naar meer verbinding, rust en geluk. Met hart en ziel helpt zij kinderen weer vanuit hun ware zelf stralen.

Gynaecoloog

Melanie
Baas

Melanie is gynaecoloog-in-opleiding in Groningen, en promoveert op de behandeling van angst en trauma tijdens de zwangerschap. Voor zij arts werd is zij afgestudeerd in de Klinische Psychologie.

Marjolein Brandenburg team How about mom

Psycholoog

Marjolein
Brandenburg

Marjolein is ontwikkelingspsycholoog, EMDR-therapeut en cognitief gedragstherapeut. Ze is eigenaar van Praktijk Okee Mama.

Verloskundige

Nathalie
Bonte

Nathalie vloog de afgelopen jaren de wereld rond als stewardess bij KLM, totdat ze haar passie vond: verloskunde. Nu werkt ze als klinisch verloskundige in het Diakonessenhuis in Utrecht.

Marloes Reijman

Bekkenbodem
fysiotherapeut

Marloes
Reijman

Marloes is bekkenfysiotherapeut met een aantekening seksuologie en eigenaresse van praktijk Pelvi-Care en zit in het bestuur van de Nederlandse vereniging voor Bekkenfysiotherapie.

Verloskundige

Tirza
Janssen

Tirza is verloskundige en specialiseerde zich verder als coach en therapeut. Nu begeleidt ze, naast haar werk als klinisch verloskundige, in haar praktijk (zwangere) vrouwen die een verleden hebben waar seksueel misbruik een rol heeft gespeeld.

Romana Serno - How about mom expert

Pre- en postnataal fitness

Romana
Serno

Romana is oprichter van SterkHer, geeft personal training bij Vondelgym en is gespecialiseerd in pre- en postnataal fitness, krachttraining en hoe je je lichaam gezond houdt op de lange termijn.

Monique How about mom

Kraamverzorgster

Monique
van Helmondt

Monique werkt al 41 jaar als kraamverzorgster. Ze is sinds 3 jaar co-begeleider Centering Pregnancy in Utrecht en werkt daarnaast als borstvoedingscoach.

Post- en prenataal fitness
trainer en doula

Yousra
Jaddour

Yousra is pre- en postnataal fitness trainer, doula, moeder van drie zoons en eigenaar van Core Academy en Zwanger met Yous. Ze geeft opleidingen over trainen tijdens en na de zwangerschap, ontwikkelde en geeft het PowerMama Programma en begeleidt koppels als doula.

Bekkenfysiotherapeut

Inge
Hemel

Inge is van huis uit bekkenfysiotherapeut. Haar specialisme sinds enkele jaren is het behandelen van mensen met seksuele klachten. Vaak hebben die klachten geen seksuele maar een mentale of lichamelijke oorsprong.

yogadocent

Daniëlle
Grieken

Daniëlle is yogadocente, coach, masseuse en eigenaresse van Studio Vandaan. Samen met haar team ondersteunt ze vrouwen van kinderwens tot moederschap.

Kinderarts

Carole
Lasham

Carole is kinderarts in het ziekenhuis Tergooi in Blaricum. Haar aandachtsgebieden als kinderarts zijn longziekten, allergieën, downsyndroom en huilbaby’s. Carole is auteur van het boek Inbakeren, een gids voor ouders over de eerste drie maanden van hun baby’s.

Zwanger expert Sanne Ravensbergen

Doula

Sanne
Ravensbergen

Sanne werkt als doula, zwangerschaps-, geboorte- en newborn-fotograaf en is oprichter van Stories of New Life.

Zwanger expert Irene

Verloskundige

Irene
Sonneveld

Irene is eerstelijns verloskundige en orthomoleculair therapeut. Als therapeut focust ze zich op het voorbereiden op een zwangerschap: zo gezond mogelijk zwanger worden, natuurlijke vruchtbaarheid vergroten of herstellen bij fertiliteitsproblematiek.

Socioloog

Sanne
Nout

Sanne (rechts) is socioloog, Lotte (links) is ondernemer. Samen zijn zij de oprichters van MomInc, een organisatie die werkende moeders en werkgevers ondersteunt. MomInc biedt onder andere online cursussen en masterclasses.

Psychiater

Myrthe
Sluijs

Binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg biedt Myrthe als psychiater diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders.

Lactatiekundige
& verpleegkundige

Talitha
de Boer

Talitha is gespecialiseerd moeder en pasgeborene verpleegkundige. Haar werk in het OLVG wakkerde haar enthousiasme aan om ouders bij borstvoeding te begeleiden en sinds 2017 is Talitha ook lactatiekundige IBCLC.

Sekstherapeut

Mirjam
Hachem

Mirjam is sekstherapeute. Ze helpt stellen, mannen en vrouwen bij het oplossen van seksuele problemen en het creëren van een vervullend seksleven. Mirjam heeft een eigen blog waar ze veel op deelt en is auteur bij Vlam Magazine.

Desiree

Gezondheids
wetenschapper

Desirée
Domacassé

Desirée is gezondheidswetenschapper, postpartumtherapeut en voedingsdeskundige. Ze is de oprichter van Daisy’s Yellow Pepper, een orthomoleculaire praktijk waarbinnen (nieuwe) moeders worden geholpen met het ontzwangeren.

Ina Heijnen - How about mom

yogadocent

Ina
Heijnen

Ina is Birthlight yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschap en de postnatale periode. Ze begeleidt zwangere vrouwen en kersverse moeders op hun werk, en schreef het boek ‘Spuug op je blouse’. 

Carolien Hooijmans How About Mom

Orthopedagoog

Carolien
Hooijmans

Carolien heeft een achtergrond als orthopedagoog-generalist en ervaring als professional binnen de jeugdzorg en het speciaal onderwijs. Ze werkt momenteel in de kinder- en jeugd GGZ. 

Kindercoach

Hanne
van Willigenburg

Hanne is rouwcoach voor ouders met vragen over kinderen & rouw, moeder van 3 schoolgaande kinderen en eigenaar van praktijk Power2kids. Hierin helpt ze ouders én hun kinderen omgaan met verlies bij een (naderend) overlijden. Dit kan in haar praktijk of online doormiddel van persoonlijke trajecten, webinars en cursussen.

pedagoog en
kindervoedingsdeskundige

Iris
Vernooij

Iris Vernooij is pedagoog en kindervoedingsdeskundige. Iris is de eigenaresse van STERK & ZOET. Hierin ondersteunt zij ouders bij de opvoeding en voeding van hun kind(eren) door middel van persoonlijke trajecten, cursussen, webinars en andere producten. 

Kinder en jeugdpsycholoog

Afke
van Beek

Afke is werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog in de specialistische GGZ en werkt daarnaast als cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR-therapeut.

Merel expert How About Mom

Pre- en postnataal fitnessexpert

Merel
van Doorn

Merel van Doorn is pre- en postnataal fitnessexpert en de eigenaresse van Klik in beweging. Ze ondersteunt zwangeren en nieuwe moeders bij het veilig (starten) met sporten. 

Orthopedagoog

Lisa
de Bruin

Lisa is orthopedagoog, IMH-specialist en EMDR-therapeut. Lisa behandelt in haar eigen praktijk ouders met jonge kinderen die op zoek zijn naar meer verbinding. Ze helpt ouders hun kindje beter te begrijpen door alle eigenschappen van het kind, de ouder en het ouderschap te onderzoeken. Op instagram deelt Lisa een eerlijk kijkje in haar eigen leven als moeder van twee jongens en deelt ze waardevolle kennis.

Karola de Graaf kinderarts - How About Mom

Kinderarts in opleiding

Karola
de Graaf

Karola de Graaf is kinderarts in opleiding bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis en arts-onderzoeker bij het St. Antonius Ziekenhuis. Hier doet ze momenteel onderzoek naar huilbaby’s: in de ICRI (Infant Colic Reforming Intervention) studie wordt onderzocht of een vernieuwde (samen)werkwijze tussen jeugdgezondheidszorg, huisarts en kinderarts kan zorgen voor minder ziekenhuisopnames van huilbaby’s.

Larissa Zanstra

Geboortefotografe

Larissa
Zanstra

Larissa Zanstra is geboortefotografe. Ze studeerde Social & Cultural Anthropology aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en deed tijdens haar master onderzoek naar verloskundige zorg onder leiding van hoogleraar Ank de Jonge. Het is haar missie om vrouwen in hun kracht te zetten, zowel op de foto als daarbuiten. 

Apotheker

Annerose
van der Mijle

Annerose van der Mijle is apotheker en is werkzaam bij Moeders van Morgen, onderdeel van Bijwerkingencentrum Lareb. Moeders van Morgen is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelen bij kinderwens, tijdens de zwangerschap en in de borstvoedingsperiode.

Esther Cozijnsen

Specialist rond zwangerschapsverlies

Esther
Cozijnsen

Esther Cozijnsen is sociaal psycholoog, professioneel coach en (ervarings)deskundige op het gebied van zwangerschapsverlies. Ze heeft twee gezonde kinderen met een leeftijdsverschil van vijf jaar. In de tussenliggende jaren was ze zwanger van vier kindjes die er helaas veel te kort zijn geweest. Esther: “Verlies in de zwangerschap is een specifieke vorm van verlies, die om een specifieke benadering vraagt in het verwerkingsproces.”

HYPNOBIRTHING COACH

Renate
van Rijt-Onderwater

Renate van Rijt-Onderwater is moeder van 2 kinderen en werkt als vrouwencoach en hypnobirthing coach. Daarbij begeleidt ze vrouwen tijdens hun zwangerschap en in het moederschap.

Tilda Klumpenaar

Postpartumtherapeut

Tilda
Klumpenaar

Tilda Klumpenaar is postpartum specialist voor moeders zonder roze wolk. Ze is de oprichter en eigenares van Frou Frou Begeleiding. Binnen haar praktijk begeleid ze moeders die tijdens of na de zwangerschap niet op een roze wolk zitten. 

Ze is de auteur van het boek Toen kreeg ik weer lucht.

Heleen van Beers How About Mom

Slaapcoach

Heleen
van Beers

Heleen is slaapcoach voor kindjes van 0 tot 4 jaar en heeft haar eigen praktijk One Two Dream. Zij is geschoold volgens de officiële Droomritme methode die staat voor responsiviteit, liefde en werken aan slaap zonder tranen. Samen met ouders zoekt ze naar een praktische aanpak die voor iedereen goed voelt. Als moeder van 3 kindjes, waaronder een baby, weet ze namelijk hoe groot de spagaat soms is.
Anouk Opvoedtwijfels

Pedagoog & 1000 dagen coach

Anouk
Levert

Anouk is afgestudeerd als (master) pedagoog en tevens 1000 dagen coach.

Ze heeft ruime ervaring binnen de kinderopvang en begeleidt daarnaast ouders naar een authentieke manier van opvoeden. Dit doet ze als spreker en als eigenaresse van Opvoedtwijfels door middel van o.a. persoonlijke brainstormsessie, trajecten en audioclasses.

Kelly Geerlings

Bevallingstrauma-therapeut

Kelly Geerlings

Kelly is bevallingstrauma-therapeut. Ze helpt binnen haar praktijk Moederliefde coaching moeders om hun bevallingstrauma te helen,
zodat zij weer met plezier in het leven en moederschap kunnen staan.

Tilda Klumpenaar

Postpartumtherapeut

Tilda
Klumpenaar

Tilda Klumpenaar is postpartum specialist voor moeders zonder roze wolk. Ze is de oprichter en eigenares van Frou Frou Begeleiding. Binnen haar praktijk begeleid ze moeders die tijdens of na de zwangerschap niet op een roze wolk zitten. 

Ze is de auteur van het boek Toen kreeg ik weer lucht.

Heleen van Beers How About Mom

Slaapcoach

Heleen
van Beers

Heleen is slaapcoach voor kindjes van 0 tot 4 jaar en heeft haar eigen praktijk One Two Dream. Zij is geschoold volgens de officiële Droomritme methode die staat voor responsiviteit, liefde en werken aan slaap zonder tranen. Samen met ouders zoekt ze naar een praktische aanpak die voor iedereen goed voelt. Als moeder van 3 kindjes, waaronder een baby, weet ze namelijk hoe groot de spagaat soms is.

Aansluiten als expert bij
How About Mom?