How About Mom Club

De beste voorbereiding op het moederschap

Welkom bij de club!

Het ouderschap is mooi, maar ook uitdagend. Daarom willen wij er voor jou zijn, in alle fases waar je doorheen gaat. Van zwangerschap tot kraamperiode, van de eerste hapjes tot die slapeloze nachten. Dat doen we door je de informatie te geven die je nodig hebt, aangeboden door de beste experts. En door je straks een plek te bieden waar je met andere zwangeren en moeders in een veilige online community 24/7 contact kunt hebben. 
Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou

Onbeperkt toegang tot alle online cursussen, live webinars
én contact met andere moeders

Join the club

Onze cursussen

Kinder & Baby EHBO

Weet jij hoe je moet handelen als jouw baby zich verslikt in een hapje? Wat doe je wanneer je peuter een hoge val maakt? Weet jij hoe je moet reanimeren of zorgt dat een ernstige bloeding stopt? In deze online baby & kinder EHBO cursus leer je alles wat je moet weten om in noodsituaties veilig en juist te handelen.

 
Online slaapcursus How About Mom

De complete online slaap cursus voor baby's en kids (0 tot 4 jaar)

Een baby die niet wil slapen? Een kindje dat ‘s nachts uit bed komt, vroeg wakker is of bang is in het donker? We weten hoe het voelt, mama. Ook wij hebben slapeloze nachten meegemaakt. Daarom ontwikkelden we samen met slaapcoach Simone een online cursus om zelf met slapen aan de slag te gaan.

Borstvoeding

Borstvoeding kan uitdagend zijn. Lactatiekundige Céline leert je alles over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedings-avontuur. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen én houden, uitdagingen en starten met kolven. 

baby's eerste hapjes

Jouw baby's eerste hapjes

Beginnen met hapjes is niet altijd eenvoudig. Wanneer en waarmee start je? Gepureerd of baby zelf laten eten? In deze cursus leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw baby kunt laten beginnen vast voedsel te eten. We reiken je tips en tools passend bij het tempo van jouw kindje.

cursus kunstvoeding geven

Flesvoeding

Flesvoeding geven lijkt simpel: water, melkpoeder en een flesje, that’s it. Toch hebben ouders vaak veel vragen. Hoe weet je of je baby genoeg gedronken heeft? Hoe herken je een koemelkallergie of reflux, en wat kun je daar tegen doen? Lactatiekundige Céline vertelt alles wat jij over flesvoeding geven moet weten.

zwangerschapsyoga online

Zwangerschaps-
yoga

Samen met gecertificeerd (zwangerschaps)
yogadocent Milou ontwikkelden we deze cursus om jou fysiek en mentaal zo fit mogelijk te houden gedurende jouw hele zwangerschap. We helpen jou om contact te leggen met de baby in je buik en leren je ademhalings-oefeningen die je nu en tijdens de bevalling kunt inzetten. 

Veilig bewegen in de kraamtijd

Wat zijn veilige oefeningen om te doen tijdens je zwangerschap en hoe zit het met je buikspieren? Wanneer kun je starten met veilig bewegen en hoe weet je eigenlijk of je een diastase hebt? In deze mini-cursus krijg je niet alleen alle informatie die je nodig hebt, je kunt ook direct meedoen met de work-outs. 

meditatie seksualiteit

How to get in the mood

Met deze audiocursus helpen we je om jouw vlammetje weer te laten branden. Om je seksueel ‘aan’ te zetten, zeker als jij het gevoel hebt even ‘uit’ te staan. Om intimiteit weer een grotere rol te laten spelen in jouw en jullie leven samen. How About Mom & Rouze helpen je om terug in the mood te raken.

Join the club

Wat krijg je met onze online cursussen?

Toegang tot de beste experts

Al onze cursussen worden gegeven door gecertificeerde experts die samen al duizenden ouders voor jou hebben geholpen.

24/7 en onbeperkt bereikbaar

Als Club-member heb je onbeperkt toegang tot de online cursussen. Je bent dus vrij om deze te volgen waar, wanneer en zo vaak je maar wilt.

Wat krijg je nog meer als club-lid?

Vanaf Q2 2023 starten we met maandelijkse webinars in samenwerking met onze experts. Tijdens deze sessies is er ruimte om alle vragen over de bevalling, kraamperiode, borstvoeding, opvoeding, jouw gezondheid, werk of relaties. Als Club member krijg je van ons automatisch bericht om je op de hoogte te stellen van aankomende webinars. 

Wat komt er nog aan?

Door jullie het allermeest aangevraagd en ónze grootste wens die in vervulling gaat: een online community. Een veilige, virtuele plek waar we andere zwangeren en moeders spreken, vragen stellen en af en toe fijn kunnen klagen 🙂 

Verwachte lancering van de community is mei 2023.

Stay tuned!

Join the club

Onze docenten

Milou Turpijn Zwangerschapsyoga How About Mom

Yogadocent

Milou
Turpijn

Milou is gecertificeerd (zwangerschaps) yogadocent. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van yogalessen en weet als geen ander hoe ze jou als zwangere veilig kan laten bewegen én ontspannen. 

Slaapcoach

Simone
Meijer

Simone is kinderslaapcoach met een eigen praktijk SlaapMoon. Ze heeft zelf twee jonge kinderen en besloot slaapcoach te worden vanuit een persoonlijke behoefte en ervaring.

Raymon van der Spaan EHBO cursus

EHBO-Trainer

Raymon
van der Spaan

Raymon kwam binnen Defensie in aanraking met het geven van EHBO trainingen. Hij is de oprichter van Vidas Trainingen en geeft onder andere baby & kinder EHBO cursussen aan huis.

Céline Moly borstvoedingscursus

Lacatiekundige IBCLC

Céline
Moly

Céline werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

Stefan Kleintjes How About Mom

Kinderdiëtist

Stefan
Kleintjes

Stefan is lactatiekundige en kinderdiëtist en schreef het bekende boek Eten voor de Kleintjes. Stefan begeleid al meer dan dertig jaar nieuwe ouders bij het starten met voeding bij hun baby’s.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe cursussen.

Bundle up en bespaar 20%

Een baby krijgen, ouders worden: het is allemaal al spannend genoeg. Fijn om wat onzekerheden weg te nemen. Koop je de cursus borstvoeding geven als een pro en EHBO bij baby’s en kinderen in één pakket, dan krijg je 20% korting.