Deel jouw verhaal

Delen

Jouw verhaal op How About Mom

Op How About Mom bieden we de ruimte aan verhalen van andere vrouwen en moeders. Soms anoniem, soms openbaar. Verhalen die ons aan het lachen maken, laten nadenken of ons tranen in onze ogen bezorgen. Altijd zonder oordeel, want jouw verhaal is jouw verhaal.

Wil je jouw bevallingsverhaal, hoe jouw zwangerschap verliep, of je ervaringsverhaal als moeder met ons delen? Je kunt dit doen via het onderstaande formulier.

Als je geïnteresseerd bent in het delen van jouw persoonlijke verhaal met de How About Mom community, let dan op het volgende:

  • Met het insturen van dit formulier geef je toestemming aan How About Mom om je verhaal en eventueel je foto te publiceren op onze website en social media.
  • Het is mooi als jouw verhaal een boodschap heeft, bijvoorbeeld iets dat je hebt geleerd, wat jou heeft veranderd als vrouw of moeder, of wat je hebt ontdekt over jezelf.
  • Als je je naam liever niet gebruikt bij je verhaal, dan kan dat. Laat het ons dan weten als je het opstuurt.
  • De richtlijn voor een bevallingsverhaal, persoonlijke blog of verhaal is 700-1000 woorden.
  • Onze redactie kan jouw verhaal bewerken en checken op spel- en schrijffouten.
  • We publiceren ook graag een passende foto, bijvoorbeeld van jouw sociale media profiel of een fotograaf. Mocht je dit ook willen, kun je deze toesturen. Let op: we gaan ervan uit dat je toestemming hebt om de foto te delen. Als je zelf de foto niet gemaakt hebt, vermeld dan de credits van de fotograaf in de bestandsnaam.

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief