Disclaimer

Januari 2024

Disclaimer How About Mom

De How About Mom website en cursussen, de How About Mom app en How About Mom: het eerlijke moeder-boek geven tips en informatie van (medische) experts omtrent zwanger worden, de bevalling en het moederschap. In de app en in het boek wordt content beschikbaar gesteld die is ontwikkeld door How About Mom in samenwerking met en gecontroleerd door (medische) experts.

Zowel de website, cursussen, de app alsmede het boek bevatten inhoud met algemene adviezen, uitdrukkelijk geen persoonlijke gezondheidsadviezen. De informatie op deze website, in de app en in het boek is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies. How About Mom verstrekt informatie van algemene aard die alleen voor algemene educatieve doeleinden is bedoeld. Raadpleeg altijd je arts, huisarts, verloskundige, kraamverzorgende of een andere zorgverlener als je vragen hebt over je eigen gezondheid. Voor persoonlijke gezondheidsadviezen word je dringend verzocht om contact op te nemen met je eigen zorgverlener(s). 

Algemene voorwaarden

Lees meer over het gebruik van onze app, online cursussen en producten in de algemene voorwaarden.

Leveringsvoorwaarden

In de algemene leveringsvoorwaarden vind je informatie over onze webshop, bestellingen, levertijden en annuleringsvoorwaarden.

Copyright

De Intellectuele Eigendomsrechten die rusten op de website, de cursussen, de app, de content alsmede alle informatie en afbeeldingen berusten en blijven berusten bij How About Mom of diens licentiegevers. Niets van deze website mag zonder bronvermelding of uitdrukkelijke toestemming van de uitgever worden gedeeld.

How About Mom (naam en logo) is een geregistreerd handelsmerk van:

How about mom B.V.
Belle van Zuylenlaan 5 -8
4105JX Culemborg
BTW nummer: NL860779440B01
KvK-nummer: 76726096

 

Niets missen van
How About Mom?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief