Het eerlijke
moeder-boek

Niemand kan je erop voorbereiden hoe het écht is om moeder te worden. Dat zul je simpelweg gaan ervaren. Wat we wel kunnen doen, is je laten weten wat je kunt verwachten van het moederschap. En de dingen ‘die niemand je vertelt’ wél vertellen.

Het eerlijke moeder-boek vertelt hoe magisch, prachtig en onvergetelijk de kraamperiode en het eerste jaar moederschap is. En het is ook eerlijk over de uitdagingen: de onvermijdelijke identiteitscrisis, het soms moeten wennen aan het moederschap en de mogelijke schuldgevoelens. Van lichamelijk herstel na de bevalling (hallo naweeën en nachtelijk zweten) tot aan die rollercoaster van emoties. Hoe ga je om met slaapgebrek, veranderende relaties en terug gaan naar werk

Dit boek bundelt de beste adviezen van ons team van medisch experts en interviews met 10 geweldige, inspirerende moeders over het moederschap. Geen onderwerp blijft onbesproken, we geven je the real deal. Maar wel op de manier waarop je dat van ons gewend bent. Prachtige vormgeving, eerlijke foto’s en positieve verhalen.

Ken je ook ons Duizend dagen dagboek al?

Met het Duizend dagen dagboek schrijf je in één dagboek voor jou én je baby. Zo leg je alle bijzondere momenten in jullie eerste duizend dagen samen vast.

Maandelijks onze
nieuwsbrief ontvangen?