De ultieme borstvoedingscursus

Krijg de beste voorbereiding op het geven van borstvoeding

Borstvoeding kan, zeker bij een eerste kindje, veel van je vragen. In deze online borstvoedingscursus vertelt lactatiekundige Céline Moly jou alles wat je moet weten over borstvoeding. Met deze voorbereiding en de hulp van lactatiekundige Céline begin jij met rust en zelfvertrouwen aan dit avontuur!

Docent en lactatiekundige Céline stelt zich voor:

How About Mom borstvoedingscursus

Ben je van plan om borstvoeding te gaan geven? Dan is deze online cursus borstvoeding onmisbaar. Céline Moly, al meer dan 10 jaar werkzaam als lactatiekundige IBCLC, leert je alles over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedingsavontuur. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen én houden, uitdagingen en starten met kolven. 

Sommige zorgverzekeraars bieden bij een aanvullende zorgverzekering een vergoeding voor een (online) borstvoedingscursus. Bekijk de aanvullende voorwaarden: mogelijk heb jij daar ook recht op.

starten met kolven: online borstvoedingscursus
Borstvoedingscursus met ervaren lactatiekundige

Met de online borstvoedingscursus heb je direct toegang tot:

10

lessen

2

uur aan video

10

handige
PDF's

checklist

voedingshoudingen

Flesvoeding of borstvoeding: combineren
Borst & fles

Twijfel jij nog tussen borstvoeding of flesvoeding?

Ben jij er al over uit of je straks borstvoeding of flesvoeding wilt geven of twijfel je nog? Wil je borstvoeding en flesvoeding misschien gaan combineren? Met onze combinatie-cursus Borstvoeding en Flesvoeding krijg je direct antwoord op alle vragen rondom kunstvoeding en borstvoeding. En €30,00 korting!

Wat andere moeders over de borstvoedingscursus zeggen:

"Deze cursus ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook heel waardevol voor zowel aanstaande ouders als vrouwen die al een kindje hebben maar alles nog eens willen opfrissen. Céline is deskundig, geruststellend en praktisch. Precies dat wat je nodig hebt tijdens de voorbereiding op borstvoeding, maar ook die eerste pittige weken met een newborn."
- Loes Waanders, pedagoog en moeder

Online borstvoedingscursus How About Mom & lactatiekundige Céline
Join the club

Is deze cursus iets voor mij?

  • Je bent zwanger en je bent van plan om borstvoeding te gaan geven. Je wilt je graag goed voorbereiden, zodat je weet wat je straks allemaal kunt verwachten;
  • Je hebt een eerdere borstvoedingservaring die minder prettig of succesvol was;
  • Je hebt al eerder borstvoeding gegeven en wilt graag nog eens je geheugen opfrissen;
  • Je vindt het prettig om een cursus op je eigen tijd te volgen, waar en met wie je maar wilt.
Over de expert

Céline
Moly

Céline Moly werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

“Borstvoeding is een prachtige ervaring, die de band tussen jou en je baby kan versterken. Omdat het niet altijd even gemakkelijk verloopt, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Ik hoop dat iedere moeder trots is wanneer ze ziet hoe haar baby op haar melk groeit en zich ontwikkelt.”

Wekelijks onze nieuwste artikelen, fijne korting en winacties in je inbox?