De ultieme borstvoedingscursus

Krijg de beste voorbereiding op het geven van borstvoeding

Online cursus: in negen lessen vertelt lacatiekundige Céline jou alles wat je moet weten over borstvoeding. Volg de lessen waar en wanneer jij wilt op je tablet, smartphone, computer of smart tv. Zo begin jij met rust en zelfvertrouwen aan dit avontuur.

How About Mom: borstvoedingscursus

Ben je van plan om borstvoeding te gaan geven? Dan is deze online cursus borstvoeding onmisbaar. Céline, al meer dan tien jaar werkzaam als lactatiekundige, leert je alles wat je wilt weten over borstvoeding. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen, starten met kolven en borstvoeding en leefstijl.

9

Video's

2

Uur

10

PDF's &
checklists

Join the club

Is deze cursus iets voor mij?

Je bent zwanger en je bent van plan om borstvoeding te gaan geven. Je wilt je graag goed voorbereiden, zodat je weet wat je straks allemaal kunt verwachten. Je vindt het prettig om dit op je eigen tijd en thuis te doen, een moment voor jezelf of juist samen met je partner. Dan is de online borstvoedingscursus van How About Mom ideaal voor jou. Je kijkt de negen lessen op je telefoon, tablet, laptop of smart tv. Onbeperkt toegang: alle video’s en gidsen kun je wanneer en zo vaak als je maar wilt terugkijken (handig als de pregnancy brain toeslaat).

Over de expert

Céline
Moly

Céline Moly werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

“Borstvoeding is een prachtige ervaring, die de band tussen jou en je baby kan versterken. Omdat het niet altijd even gemakkelijk verloopt, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Ik hoop dat iedere moeder trots is wanneer ze ziet hoe haar baby op haar melk groeit en zich ontwikkelt.”

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe How About Mom cursussen?