De ultieme borstvoedingscursus

Krijg de beste voorbereiding op het geven van borstvoeding

Online cursus: in tien lessen vertelt lactatiekundige Céline Moly jou alles wat je moet weten over borstvoeding. Volg de lessen waar en wanneer jij wilt op je tablet, smartphone, computer of smart tv. Zo begin jij met rust en zelfvertrouwen aan dit avontuur.

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer:

"Deze cursus ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook heel waardevol voor zowel aanstaande ouders als vrouwen die al een kindje hebben maar alles nog eens willen opfrissen. Céline is deskundig, geruststellend en praktisch. Precies dat wat je nodig hebt tijdens de voorbereiding op borstvoeding, maar ook die eerste pittige weken met een newborn. Een goede mix van video's en visuele informatie, wat ook fijn is als je even snel iets terug wilt zoeken"
- Loes Waanders, pedagoog

How About Mom: borstvoedingscursus

Ben je van plan om borstvoeding te gaan geven? Dan is deze online cursus borstvoeding onmisbaar. Céline Moly, al meer dan tien jaar werkzaam als lactatiekundige, leert je alles over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedingsavontuur. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen én houden, uitdagingen en starten met kolven. 

 

Sommige zorgverzekeraars bieden bij een aanvullende zorgverzekering een vergoeding voor een online borstvoedingscursus dus het loont de moeite om te kijken of jij daar mogelijk ook recht op hebt. 

10

Video's

2

Uur

10

PDF's &
checklists

1

Persoonlijk
consult

Flesvoeding of borstvoeding
Join the club

Twijfel jij nog tussen borstvoeding of flesvoeding?

Ben jij er al over uit of je straks borstvoeding of flesvoeding wilt geven of twijfel je nog? Wil je borst- en kunstvoeding misschien gaan combineren? Koop de set borstvoeding en flesvoeding met dertig euro korting en krijg antwoord op alle vragen rondom kunstvoeding en borstvoeding. 

Join the club

Is deze cursus iets voor mij?

  • Je bent zwanger en je bent van plan om borstvoeding te gaan geven. Je wilt je graag goed voorbereiden, zodat je weet wat je straks allemaal kunt verwachten;
  • Je hebt een eerdere borstvoedingservaring die minder prettig of succesvol was;
  • Je hebt al eerder borstvoeding gegeven en wilt graag nog eens je geheugen opfrissen;
  • Je vindt het prettig om een cursus op je eigen tijd te volgen, waar en met wie je maar wilt.
Over de expert

Céline
Moly

Céline Moly werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

“Borstvoeding is een prachtige ervaring, die de band tussen jou en je baby kan versterken. Omdat het niet altijd even gemakkelijk verloopt, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Ik hoop dat iedere moeder trots is wanneer ze ziet hoe haar baby op haar melk groeit en zich ontwikkelt.”

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe How About Mom cursussen?