De ultieme borstvoedingscursus

Krijg de beste voorbereiding op het geven van borstvoeding

Online cursus: in tien lessen vertelt lactatiekundige Céline Moly jou alles wat je moet weten over borstvoeding. Volg de lessen waar en wanneer jij wilt op je tablet, smartphone, computer of smart tv. Zo begin jij met rust en zelfvertrouwen aan dit avontuur.

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer:

Bij aanschaf van de online cursus krijg je gratis een telefonisch consult van 15 minuten (t.w.v. €30,-) met Céline om aanvullende persoonlijke vragen te stellen.

How About Mom: borstvoedingscursus

Ben je van plan om borstvoeding te gaan geven? Dan is deze online cursus borstvoeding onmisbaar. Céline Moly, al meer dan tien jaar werkzaam als lactatiekundige, leert je alles over de eerste uren, dagen, weken en maanden van jouw borstvoedingsavontuur. Van de voordelen voor jou en de baby, het belang van de eerste 24 uur na de geboorte, tot je productie op gang krijgen én houden, uitdagingen en starten met kolven. 

 

Sommige zorgverzekeraars bieden bij een aanvullende zorgverzekering een vergoeding voor een online borstvoedingscursus dus het loont de moeite om te kijken of jij daar mogelijk ook recht op hebt. 

10

Video's

2

Uur

10

PDF's &
checklists

1

Persoonlijk
consult

Join the club

Is deze cursus iets voor mij?

  • Je bent zwanger en je bent van plan om borstvoeding te gaan geven. Je wilt je graag goed voorbereiden, zodat je weet wat je straks allemaal kunt verwachten;
  • Je hebt een eerdere borstvoedingservaring die minder prettig of succesvol was;
  • Je hebt al eerder borstvoeding gegeven en wilt graag nog eens je geheugen opfrissen;
  • Je vindt het prettig om een cursus op je eigen tijd te volgen, waar en met wie je maar wilt.
  • Je wilt graag de mogelijkheid hebben om op een later moment laagdrempelig contact te kunnen leggen met een lactatiekundige (bij aanschaf van deze cursus krijg je een gratis telefonisch consult met Céline ter waarde van dertig euro)
Over de expert

Céline
Moly

Céline Moly werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

“Borstvoeding is een prachtige ervaring, die de band tussen jou en je baby kan versterken. Omdat het niet altijd even gemakkelijk verloopt, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Ik hoop dat iedere moeder trots is wanneer ze ziet hoe haar baby op haar melk groeit en zich ontwikkelt.”

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe How About Mom cursussen?