Jouw baby's eerste hapjes

Zo maak je eten tot een feest!

Wanneer je baby gaat starten met eten is dat voor veel ouders een leuke, maar ook een spannende fase. In deze cursus leer je alles over de introductie van vaste voeding. Je baby leert voeding ontdekken, jij kunt ontspannen, en samen eten wordt een feest.

Bekijk hier de trailer van de cursus:

Starten met vaste voeding

Zo maak je eten tot een feest!

How About Mom en Stefan Kleintjes werken samen aan deze unieke cursus over starten met de eerste hapjes en de Kleintjesmethode. Stefan Kleintjes is diëtist, lactatiekundige en schrijver van het boek Eten met de kleintjes. Al meer dan 40 jaar helpt hij om kinderen van 0 tot 4 jaar zelf te leren eten.

 

eerste hapjes babyvoeding
eerste hapjes baby leert eten

14

Video's

2

Uur

1

Introductie
schema

1

Boodschappen
lijstje
& dagmenu

3

Recepten

avondeten gedoe
Join the club

'Jouw baby's eerste hapjes' bevat:

  • Alle informatie om jouw baby kennis te laten maken met vaste voeding en de eerste hapjes
  • De enige en officiële introductie in de Kleintjesmethode van Stefan Kleintjes, kinderdiëtist en lactatiekundige met 40 jaar ervaring
  • Een handig Voedselintroductieschema: zo weet je precies wat je kleintje wanneer mag eten
  • Drie heerlijke recepten om samen met je kleintje te eten
  • Een handige boodschappenlijstje en dagmenu
  • Tips en advies over vitamine D en ijzer
  • En nog veel meer!

Beginnen met vaste voeding is niet altijd eenvoudig. Wanneer en waarmee start je? Kies je gepureerd eten, of laat je jouw baby zelf eten? In deze cursus leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw baby kunt laten beginnen vast voedsel te eten. Altijd passend bij het tempo van jouw kindje.

Over de expert

Stefan
Kleintjes

Stefan Kleintjes How About Mom

Stefan Kleintjes werkt al meer dan veertig jaar als kinderdiëtist en gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Hij heeft een eigen diëtistenpraktijk in Groningen, én is schrijver van kookboek en bestseller Eten voor de kleintjes.

“Je kind zal vanzelf rond de zes maanden interesse gaan tonen in voeding en mee willen gaan doen met de maaltijden bij jullie thuis. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe de Kleintjesmethode helpt bij leren eten van vaste voeding. Deze cursus geeft jou als ouder het vertrouwen dat het goed komt met vaste voeding en de eerste hapjes, en dat het vooral heel erg leuk is voor je baby én voor jou!”

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe How About Mom cursussen?