Jouw baby's eerste hapjes

Babyhapjes maken en je baby leren eten

Gaat jouw baby binnenkort starten met de eerste hapjes?

Wanneer je baby gaat starten met eten is dat voor veel ouders een leuke, maar ook een spannende fase. In deze cursus leer je alles over de introductie van vaste voeding. Je baby leert voeding ontdekken, jij kunt ontspannen, en samen eten wordt een feest.

Ontmoet de docent: Stefan Kleintjes

Gezonde en lekkere babyhapjes

Zo maak je eten tot een feest!

How About Mom en Stefan Kleintjes werken samen aan deze unieke cursus over starten met de eerste hapjes en de Kleintjesmethode. Stefan Kleintjes is diƫtist, lactatiekundige en schrijver van het boek Eten met de kleintjes. Al meer dan 40 jaar helpt hij jonge kinderen om zelf te leren eten.

eerste hapjes babyvoeding
eerste hapjes baby leert eten
Gezond eten

Met deze cursus Babyhapjes krijg je:

  • Alle informatie om jouw baby kennis te laten maken met vaste voeding en de eerste hapjes
  • De enige en officiĆ«le introductie in de Kleintjesmethode van Stefan Kleintjes, kinderdiĆ«tist en lactatiekundige met 40 jaar ervaring
  • Een handig Voedselintroductieschema: zo weet je precies wat je kleintje wanneer mag eten
  • Heerlijke recepten om samen met je kleintje te eten
  • Een handige boodschappenlijstje en dagmenu
  • Tips en advies over vitamine D en ijzer
  • En nog veel meer!

Laat je baby op eigen tempo ontdekken

Beginnen met vaste voeding is niet altijd eenvoudig. Wanneer en waarmee start je? Kies je gepureerd eten, of laat je jouw baby zelf eten? In deze cursus leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw baby kunt laten beginnen vast voedsel te eten. Altijd passend bij het tempo van jouw kindje.

Wat andere ouders zeggen over de cursus Babyhapjes:

Over de expert

Stefan
Kleintjes

Stefan Kleintjes How About Mom

Stefan Kleintjes werkt al meer dan veertig jaar als kinderdiƫtist en gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Hij heeft een eigen diƫtistenpraktijk in Groningen, Ʃn is schrijver van kookboek en bestseller Eten voor de kleintjes.

ā€œJe kind zal vanzelf rond de zes maanden interesse gaan tonen in voeding en mee willen gaan doen met de maaltijden bij jullie thuis. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe de Kleintjesmethode helpt bij leren eten van vaste voeding. Deze cursus geeft jou als ouder het vertrouwen dat het goed komt met vaste voeding en de eerste hapjes, en dat het vooral heel erg leuk is voor je baby Ć©n voor jou!”

Join the Club!

Met de How About Mom Club heb je toegang tot alle online cursussen voor 1 vast bedrag. Betaal geen ā‚¬262,50 maar ā‚¬95,- voor Ć”lle online cursussen van How About Mom.