Download de app

De eerlijke moeder-app

Heb je de How About Mom app al gedownload? Deze gratis iOS- en Android-app bevat meer dan 200 artikelen, een handige symptomenchecker, en sport- en ontspanningsoefeningen. Speciaal ontwikkeld voor nieuwe moeders.

Onze experts helpen je bij het starten met borstvoeding, weer veilig sporten na de bevalling, of met een meditatie- of ontspanningsoefening in je drukke leven.

How About Mom app iPhone12 mockup

Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou

How About Mom is dé app om jou door je eerste jaar als moeder heen te leiden. Met ons team van 40 medische professionals en experts voorzien we je van alle informatie die je in deze bijzondere, hectische en lifechanging periode nodig hebt. Voorbereiden op de kraamtijd, je bevalling verwerken, je baby leren kennen, herstellen en ontzwangeren: onze app is jouw vertrouwde gids.

Fans van de How About Mom app

Fijne meditaties en gratis oefeningen

Angelique: ‘Hele fijne app! Gedownload tijdens mijn zwangerschap, veel fijne audio oefeningen en meditaties voor ontspanning en voorbereiding op de bevalling. Aanrader voor aanstaande moeders, om je voor te bereiden op de kraamtijd en wat jij zelf nodig hebt.’

Eindelijk een app voor de moeder

Femke: ‘Eindelijk is er een hele fijne, overzichtelijke, leuke en eerlijke app over het moeder-zijn. Echt een must have voor alle mama’s-to-be. Niet zoals de standaard apps waar de baby centraal staat, maar juist de moeder. Was deze app er maar toen ik nog zwanger was.’

Gynaecoloog Koen Deurloo over How About Mom

‘How About Mom is onmisbaar voor elke zwangere vrouw en kraamvrouw. De app is een steun in onzekere, nieuwe en bijzondere tijden’, zegt gynaecoloog dr. Koen Deurloo.

Het eerlijke moeder-boek

Ken je ook How About Mom: het eerlijke moeder-boek? Dé gids door het eerste jaar moederschap. Ons boek bevat QR-codes die je naar video’s, audio’s en oefeningen in de app leiden.

how-about-mom-boek&app

Gratis wekelijkse updates?

De beste tips van onze experts, kortingen en persoonlijke verhalen van zwangeren en moeders.