Download de app

De eerlijke moeder-app

Heb je de How About Mom app al gedownload? Deze gratis iOS- en Android-app bevat meer dan 200 artikelen, een handige symptomenchecker, en sport- en ontspanningsoefeningen. Speciaal ontwikkeld voor nieuwe moeders.

Onze experts helpen je bij het starten met borstvoeding, weer veilig sporten na de bevalling, of met een meditatie- of ontspanningsoefening in je drukke leven.

How About Mom is dé app om jou door je eerste jaar als moeder heen te leiden. Met ons team van 40 medische professionals voorzien we je van alle informatie die je in deze bijzondere, hectische en lifechanging periode nodig hebt. Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou.

Het eerlijke moeder-boek

Ken je ook How About Mom: het eerlijke moeder-boek? Dé gids door het eerste jaar moederschap. Ons boek bevat QR-codes die je naar video’s, audio’s en oefeningen in de app leiden.

Onze experts helpen je bij het starten met borstvoeding, of weer veilig sporten na de bevalling. Krijg betrouwbaar advies over veelvoorkomende klachten en kwalen na de bevalling. Of volg een een meditatie- of ontspanningsoefening. Speciaal ontwikkeld voor (aanstaande) moeders.

Maandelijks onze
nieuwsbrief ontvangen?