Het Duizend dagen dagboek

Met het Duizend dagen dagboek schrijf je in één dagboek voor jou én je baby. Zo leg je alle bijzondere momenten in jullie eerste duizend dagen samen vast.

Dit boek begeleidt jou tijdens de zwangerschap, kraamtijd en in de eerste twee jaar als moeder. Met het Duizend dagen dagboek kun je de mijlpalen en bijzondere momenten van jouw kleintje voor altijd vastleggen. De mooie dagen én de achter-het-behang-plak-momenten. Een dagboek waarin jouw reis in het moederschap wordt vastgelegd, als een waardevol document voor later.

Een tastbare herinnering
aan jullie eerste 1000 dagen samen

Als moeders en ondernemers weten wij ook hoe lastig het kan zijn om in je drukke leven als moeder tijd te vinden om mooie momenten op te schrijven, hoe graag je dit ook wilt.

Dit Duizend dagen dagboek helpt jou om op een makkelijke manier stil te staan bij alle momenten die je niet wilt vergeten. Zodat je naast 10.000 foto’s op je telefoon ook een tastbare herinnering hebt aan jullie eerste dagen, maanden en jaren samen.

Wat kun je van dit dagboek verwachten?

Het Duizend dagen dagboek is een invulboek voor tijdens je zwangerschap, kraamtijd en eerste twee jaar van jouw baby. Het boek bevat:

  • Informatie & tips per zwangerschapsweek
  • Informatie & tips  voor de  eerste 24 maanden met je kleintje
  • Een postpartum checklist, een bevalplan & kraamplan
  • Ruimte voor jouw bevalverhaal
  • Een dagboek in de kraamtijd
  • Vragen die je helpen nadenken en reflecteren op het moederschap
  • Pagina’s waarop je even lekker kunt klagen en van je af kunt schrijven
  • Alle ruimte voor foto’s & geboortekaartje
  • Een overzicht van je baby’s mijlpalen en groeicurves
  • Met 216 pagina’s een prachtig, stevig boek

Veel gestelde vragen over
het Duizend dagen dagboek

Hoe verschilt dit van boek van How About Mom: het eerlijke moeder-boek?

Het Duizend dagen dagboek is een invulboek en dagboek. Boordevol informatie, tips van How About Mom’s experts, qoutes en adviezen. Het Duizend dagen dagboek nodigt je uit om mijlpalen vast te leggen, je gevoelens op te schrijven en een tastbare herinnering te maken van alle momenten die je niet wilt vergeten. In dit Duizend dagen dagboek schrijf je in één dagboek voor jezelf en voor jouw baby. Van je zwangerschap en de kraamtijd tot en met de tweede verjaardag van je kleintje.

Is het Duizend dagen dagboek een geschikt (kraam)cadeau?

Absoluut! Juist voor een (aanstaande) moeder is het Duizend dagen dagboek een prachtig en persoonlijk cadeautje. Met het Duizend dagen dagboek kun je de mijlpalen en bijzondere momenten van jouw kleintje voor altijd vastleggen. Een dagboek waarin jouw reis in het moederschap wordt vastgelegd, als een waardevol document voor later.

Wat kost het Duizend dagen dagboek?

Het Duizend dagen dagboek is te koop voor € 18,50. Het boek ligt in de boekwinkels, bij Prénatal winkels, en is online te koop, bijvoorbeeld via Bol.

Is er ook een korting met het How About Mom boek?

Het Duizend dagen dagboek en How About Mom: het eerlijke moeder-boek zijn als combinatie te koop! Voor 46,75 heb je beide boeken, perfect voor jezelf of als cadeautje.

Is het Duizend dagen dagboek ook bruikbaar als je een tweede of volgende kindje verwacht?

Zeker, het Duizend dagen dagboek biedt ruimte om ook eerdere zwangerschappen en kindjes te noteren. Sterker nog: je zult juist bij een tweede of derde zwangerschap misschien merken dat je veel minder met je zwangerschap bezig bent, waardoor het bijhouden van zo’n dagboek extra waardevol is. 

Wie heeft het Duizend dagen dagboek geschreven?

Het Duizend dagen dagboek is van de schrijvers van How About Mom: het eerlijke moeder-boek, Anna en Frederieke Jacobs. Anna en Frederieke zijn de oprichters van How About Mom. How About Mom’s missie is om alle moeders de beste support te bieden in hun kraamperiode en het eerste jaar als nieuwe moeder.

Waarom kozen jullie voor de 1000 duizend dagen?

In het allerprilste begin van het leven, tijdens de eerste duizend dagen, ontwikkelt een enkele cel zich tot compleet mens. In deze periode wordt de basis gelegd voor de rest van ons leven. Daarover zegt prof. dr. Tessa Rooseboom: “In duizelingwekkend tempo worden alle organen aangelegd en ont- wikkelt zich een uniek mens. Er worden meer biologische mijlpalen behaald dan in welke andere periode in het leven dan ook. In die eerste twee jaar leert een kind eten, drinken, kruipen, praten, lopen. Het is dus belangrijk om te zorgen voor een goede start in die eerste 1000 dagen en zo een kind de beste kansen te geven op een gezond, gelukkig leven waarin een kind zich optimaal kan ontwikkelen.” In dit dagboek kan je jullie unieke reis door de eerste 1000 dagen vastleggen.”

Is het Duizend dagen dagboek zowel geschikt als je een jongen of een meisje verwacht?

Met een neutrale vormgeving – gekozen door onze How About Mom community – spreken we zowel de mama’s van jongens én meisjes aan. We gebruiken afwisselend ‘hij’ en ‘zij’ als we over de baby schrijven.
Plus: gezinnen zijn er in allerlei vormen en maten. Daarom gebruiken we in dit dagboek het woord ‘partner’. Zo willen we zo inclusief mogelijk zijn voor alle moeders, ouders en hun baby’s.
 
 
 
 
 

Het 1000 dagen dagboek

Dit dagboek begeleidt je tijdens die mooie, spannende en soms uitdagende reis naar het moederschap. We hopen dat je trots bent op alle ontwikkelingen die je mee gaat maken als moeder, en de bijzondere mijlpalen in de eerste twee jaar met je baby.