Onze partners

Samen met deze ambitieuze, moderne merken die aansluiten bij de beleveingswereld van (aanstaande) moeders, ontwikkelen we campagnes op maat. Door campagnes waarbij we de website, de app en social kanalen combineren, creëren we campagnes om relevant te zijn en blijven voor de doelgroep. We zijn trots op deze brand friends, waarmee How About Mom samenwerkt aan media partnerships:

Bugaboo winnen

Bugaboo

Bij de keuze voor onze eigen kinderwagens hoefden we niet lang na te denken: Bugaboo. Stijlvol, hoge kwaliteit en kinderwagens passend bij de verschillende behoeftes van gezinnen. Als groot fan van dit Hollandse merk zijn wij erg blij met Bugaboo als partner van How About Mom.

De Kleine Keuken

De Kleine Keuken

De Kleine Keuken wil alle kinderen gezond en energiek op laten groeien. Met hun voedings- en verzorgingsproducten helpen ze ouders om op een fijne, verantwoorde én makkelijke manier gezonde keuzes voor hun kleintjes te maken. De Sheabutter zalf van de Kleine Keuken is onze ultieme momhack.

HelloFresh

Zeker als nieuwe moeder is het waardevol als af en toe het eten wordt geregeld in die hectische eerste weken en maanden. Maar ook daarna is alle hulp die je als ouders in de tropenjaren kunt krijgen welkom. HelloFresh bezorgd de ingrediënten voor verse, gezonde én snel te bereiden maaltijden bij jullie thuis. 

luiermaten

Etos

Etos is er voor (nieuwe) mama’s en hun baby’s. De winkel waar je terecht kunt voor alle essentials voor je kleintje: luiers, billendoekjes, flesvoeding en meer. Eenvoudig te bestellen in de webshop of in één van de 550 winkels door heel Nederland.

review SUPS

SUPS

SUPS is opgericht door ondernemer Maartje Niehof. Maartje heeft haar jarenlange (persoonlijke) kennis en ervaring op het gebied van moederschap en voedingsleer samengebracht binnen SUPS supplementen met de eerste labels The Mom Plan and Blooom. Maartje’s missie is om zoveel mogelijk vrouwen en moeders een gelukkig en gebalanceerd leven te bieden.

Tiny Library

Tiny Library

Tiny Library helpt ouders bij te dragen aan een betere wereld voor hun baby door een huursysteem aan te bieden waarbij je als ouders profiteert van kwaliteit, esthetiek en service zonder miskopen en mét circulaire producten op maat.

zwanger mentaalsmaak

Duxxie

Bij Duxxie bestel je hulpmiddelen voor de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Bijvoorbeeld een douchekruk, rugsteun, ondersteek en natuurlijk bedklossen. Eenvoudig besteld, geleverd wanneer jij wilt.

petit amélie

Petite Amélie

Petite Amélie werd opgericht door een moeder die in haar zoektocht naar het ideale wiegje dit zelf besloot te ontwerpen. Inmiddels biedt het merk complete kinderkamers en accessoires die allemaal én fijn zijn voor je kleintje én mooi staan in jullie huis. 

Toddy

Toddy

Toddy is een initiatief van ouders Nathan, Guus en Jitta. Hun missie? Zorgen voor blije baby’s terwijl we (luier)afval de wereld uit helpen. Toddy biedt plant-based wegwerpluiers, wasbare luiers én een zindelijkheidspakket om je kindje (sneller) weer uít de luiers te krijgen.

Noppies

Noppies is er voor jou als aanstaande en nieuwe moeder in de eerste duizend dagen van het leven van jouw kindje. Met hun producten en campagne wil Noppies jou helpen om een veerkrachtige moeder te zijn en worden. Wij zijn er trots op dat we hier samen met Noppies aan werken. 

Noppies

Benieuwd naar onze partnership
en media samenwerkingen?
We vertellen je graag meer!

Of bel 06-13560645