Onze partners

Met deze brand friends hebben wij samenwerkingen op onze site, sociale media of in de app. Het zijn ondernemers, producten of services die passen bij onze missie en het merk How About Mom.

Etos

Etos is er voor (nieuwe) mama’s en hun baby’s. De winkel waar je terecht kunt voor alle essentials voor je kleintje: luiers, billendoekjes, flesvoeding en meer. Eenvoudig te bestellen in de webshop of in één van de 550 winkels door heel Nederland.

luiermaten
review SUPS

SUPS

SUPS is opgericht door ondernemer Maartje Niehof. Maartje heeft haar jarenlange (persoonlijke) kennis en ervaring op het gebied van moederschap en voedingsleer samengebracht binnen SUPS supplementen met de eerste labels The Mom Plan and Blooom. Maartje’s missie is om zoveel mogelijk vrouwen en moeders een gelukkig en gebalanceerd leven te bieden.

Duxxie

Bij Duxxie bestel je hulpmiddelen voor de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Bijvoorbeeld een douchekruk, rugsteun, ondersteek en natuurlijk bedklossen. Eenvoudig besteld, geleverd wanneer jij wilt.

petit amélie

Petite Amélie

Petite Amélie werd opgericht door een moeder die in haar zoektocht naar het ideale wiegje dit zelf besloot te ontwerpen. Inmiddels biedt het merk complete kinderkamers en accessoires die allemaal én fijn zijn voor je kleintje én mooi staan in jullie huis. 

Toddy

Toddy

Toddy is een initiatief van ouders Nathan, Guus en Jitta. Hun missie? Zorgen voor blije baby’s terwijl we (luier)afval de wereld uit helpen. Toddy biedt plant-based wegwerpluiers, wasbare luiers én een zindelijkheidspakket om je kindje (sneller) weer uít de luiers te krijgen.

Noppies

Noppies is er voor jou als aanstaande en nieuwe moeder in de eerste duizend dagen van het leven van jouw kindje. Met hun producten en campagne wil Noppies jou helpen om een veerkrachtige moeder te zijn en worden. Wij zijn er trots op dat we hier samen met Noppies aan werken. 

Noppies

Benieuwd naar onze partnership
en media samenwerkingen?
We vertellen je graag meer!

Of bel 06-13560645