Van kinderwens tot kraamtijd, van liefde voor je nieuwe lijf tot momguilt.

Eerlijke verhalen. Betrouwbare adviezen. Geen onderwerp dat onbesproken blijft.

Alle categorieën

Zwanger

Hormonen gieren door je lichaam. Je hebt nog nooit zoveel gegoogled en vraagt je continu af ‘is dit normaal?’ Join the club. Je bent niet de enige die een rollercoaster van emoties,  twijfels, vragen of lichamelijke ongemakken meemaakt. Wij zijn er voor je.

Postpartum

Hoe werkt het lichamelijk herstel na de bevalling? En tegen welke psychologische hobbels kun je aanlopen? (hint: ook die zijn heel normaal)

Het eerste jaar

De meeste moeders die wij kennen vinden moeder zijn soms best een uitdaging. Alles over jouw nieuwe rol en wat jouw hoofd en lijf bezighoudt in het eerste jaar moederschap.

Momtalk

Persoonlijke interviews met (aanstaande) moeders over hun zwangerschap en bevalling, de kraamtijd en de hoogtepunten en uitdagingen in het moderne moederschap.

Selflove

Jouw lichaam is prachtig en krachtig. Iets om te koesteren en om trots op te zijn. Soms gaat dat makkelijk, soms heb je even een reminder nodig. Daar zijn wij voor.

Bevallen

Alle informatie om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. We willen je handvatten geven om zelf keuzes te maken en vol zelfvertrouwen dat grote moment tegemoet te gaan.

Persoonlijk

Zwanger zijn, bevallen, het moederschap… Iedere vrouw en moeder ervaart dit op haar eigen manier. Persoonlijke blogs van ons team, bloggers en experts.

Zwangerschapswens

Wat gebeurt er in je lijf en hoofd als je besluit dat je klaar bent voor een kindje? Persoonlijke ervaringen, praktische tips en informatie over jouw gezondheid.

Nieuws

We houden je op de hoogte van nieuws, (tech)ontwikkelingen en relevante onderzoeken rondom zwangerschap, bevalen en kraamtijd.

Femtech

Femtech staat voor female technology, technologie voor en door vrouwen. Wij testen nieuwe producten en vragen experts naar hun mening.