Voeden met kunstvoeding:
de complete begeleiding

"Een cursus over kunstvoeding: eindelijk"

Deze online cursus is bedoeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van kunstvoeding. Hoe bouw je de voedingen op en weet je of je baby voldoende gedronken heeft? Hoe herken je de hongersignalen van je baby eerder en hoe zit met krampjes of reflux? Lactatiekundige Céline vertelt alles wat jij over kunstvoeding geven moet weten.

Join the club

How About Mom:
online cursus kunstvoeding

“Mijn doel is om jou en je eventuele partner via deze cursus zo goed mogelijk voor te bereiden op het hoofdstuk “voeding”, met de nadruk op kunstvoeding. Ik ga jullie onder anderen uitleggen wat het met het lichaam gebeurt tijdens de zwangerschap, over het belang van de huid-op-huid contact met jouw baby. Wij gaan over de behoefte van een baby praten en hoe wij deze zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Ik ga zorgen dat jij met vertrouwen aan dit nieuwe avontuur gaat beginnen.”

Join the club

Wat leer ik in deze cursus?

  • Hoe bouw je het geven van flesvoeding op? (inclusief handig voedingsopbouw schema van dag tot dag)
  • Hoe herken je hongersignalen (eerder) bij jouw baby?
  • Waar moet je op letten bij het maken van een fles?
  • Hoe ga je om met krampjes, reflux of allergieën?
  • Praktische tips voor kunstvoeding geven onderweg
cursus kunstvoeding geven

20

lessen

2

Uur

Cadeautje van How About Mom voor jou:

Bij aanschaf van één van onze cursussen ontvang je gratis toegang tot de online cursus veilig sporten en bewegen in je zwangerschap en kraamperiode.

*We sturen je een mail met inlog waarmee jij de gratis cursus kunt toevoegen aan jouw account.

Join the club

Onze docenten

Milou Turpijn Zwangerschapsyoga How About Mom

Yogadocent

Milou
Turpijn

Milou is gecertificeerd (zwangerschaps)yogadocent. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van yogalessen en weet als geen ander hoe ze jou als zwangere veilig kan laten bewegen én ontspannen. 

Raymon van der Spaan EHBO cursus

Trainer

Raymon
van der Spaan

Raymon kwam binnen Defensie in aanraking met het geven van EHBO trainingen. Hij is de oprichter van Vidas Trainingen en geeft onder andere baby & kinder EHBO cursussen aan huis.

Céline Moly borstvoedingscursus

Lacatiekundige IBCLC

Céline
Moly

Céline werkt al meer dan tien jaar als gediplomeerd lactatiekundige IBCLC. Ze heeft een eigen praktijk Baby-Me. Ze werkt daarnaast sinds 2008 als kraamverzorgende.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe cursussen.

Bundle up en bespaar 20%

Een baby krijgen, ouders worden: het is allemaal al spannend genoeg. Fijn om wat onzekerheden weg te nemen. Koop je de cursus borstvoeding geven als een pro en EHBO bij baby’s en kinderen in één pakket, dan krijg je 20% korting.