Daniëlle van Grieken

Daniëlle van Grieken​

Daniëlle van Grieken is yogadocente, coach, masseuse en eigenaresse van Studio Vandaan. Samen met haar team ondersteunt ze vrouwen van kinderwens tot moederschap.

Ontspannen zwangerschap en bevalling

Voor de How About Mom app ontwikkelde Daniëlle een aantal hele fijne meditaties en begeleide oefeningen om ontspannen je zwangerschap door te maken en vertrouwen te hebben in de bevalling.

Ook is ze de docent en stem van cursus Een Goede start voor nieuwe moeders. Een cursus speciaal voor nieuwe moeders, ontwikkeld door Studio Vandaan. Deze laagdrempelige begeleide yoga- en ontspanningsoefeningen kan je dagelijks toepassen om de transitie van vrouw naar moeder bewust te beleven, je moederlijf weer te voelen en je lichaam weer te versterken van binnenuit. We geven iedere moeder zo een welverdiend momentje van rust. Je vindt de cursus in de How About Mom app.

Studio Vandaan

Daniëlle vertelt over de start van haar yogaschool: ‘Tien jaar terug volgde ik op Bali mijn eerste yogales. Daar, in de warmte en tussen de rijstvelden, gebeurde er iets vreemds: ik werd op slag verliefd op yoga en wilde niets anders meer doen.’ Na haar Vinyasa & Ayurveda yoga docentenopleiding in India richtte Daniëlle van Grieken studio Vandaan op.

‘In 2012 volgde ik bij Birthlight UK de specialisatie in zwangerschapsyoga en postnatale yoga en in 2017 de Fit for Fertility yoga docententraining van Rika Lukac. Sindsdien begeleid ik vrouwen, samen met mijn team, zowel voor, tijdens als na de zwangerschap met yoga, coaching en massage. Inmiddels is Studio Vandaan in Utrecht de grootste yogastudio in Nederland die volledig gespecialiseerd is in ontspanning en beweging rond de zwangerschap.’