Bugaboo winnen
17/10/2022

Win: een Bugaboo Butterfly t.w.v. €439,-

*give-away gesloten*

Zes jaar, twee kinderen, talloze wandelingen en dutjes, oneindig vaak in- en uit elkaar geklapt, door de modder, over het strand en door de bergen: het is safe to say dat onze Bugaboo kinderwagen de afgelopen jaren een grote rol in ons leven heeft gespeeld. Als groot fan van dit Hollandse merk vinden wij het ontzettend leuk dat we één van jullie ook blij mogen maken met een kinderwagen.

De Butterfly is de nieuwste kinderwagen van Bugaboo. Deze lichtgewicht wagen is geschikt voor baby’s van zes maanden tot kindjes van ongeveer vier jaar oud. Het maximale gewicht is 22 kilo. De rugleuning van de zitting kan helemaal naar achteren en de voetensteun kan horizontaal: ideaal voor slapende kids.

In één seconde in- en uitvouwen

Je vouwt de Butterly in één seconde (en met één hand!) in- en uit elkaar en maakt er gemakkelijk een compact pakketje van. Zo kun je de Butterfly eenvoudig in de auto, in de gang of zelfs in de handbagage ruimte van een vliegtuig plaatsen. De kinderwagen heeft een grote opbergbak onder de wagen (een must have als je het ons vraagt) met een draagkracht van acht kilo. Ideaal voor luiertas, boodschappen en speelgoed.

Bugaboo Butterfly winnen?

Klinkt dit als een kinderwagen voor jullie? Doe dan mee met deze give-away van How About Mom en Bugaboo.

Wat moet je doen om kans te maken op de Bugaboo Butterfly?

  1. Meld je aan voor de (twee wekelijkse) nieuwsbrief van Bugaboo
    Aanmelden kan via deze link.
  2. Meld je aan voor de (maandelijkse) nieuwsbrief van How About Mom
    Aanmelden kan via deze link.


That’s it! Zodra je bent aangemeld voor de twee nieuwsbrieven maak je kans om mee te doen aan de Bugaboo Butterfly winactie.

De winnaar van de give-away wordt over twee weken bekend gemaakt: je ontvangt hierover van ons een e-mail.

Bugaboo winnen
Bugaboo winnen

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief