Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
meditatie seksualiteit

Met deze audiocursus helpen we je om jouw vlammetje weer te laten branden. Om je seksueel ‘aan’ te zetten, zeker als jij het gevoel hebt even ‘uit’ te staan. Om intimiteit weer een grotere rol te laten spelen in jouw en jullie leven samen. How About Mom & Rouze helpen je om terug in the mood te raken. En vergeet niet: je mag hier alle tijd voor nemen. Er is geen te snel of te langzaam, jij bepaalt het tempo. 

We nodigen je uit om deze set van 5 geleide meditaties te volgen. Deze back in the mood meditaties helpen jou om contact te leggen met de vijf kanten van je seksuele zelf.

In deze serie richten we onze aandacht niet naar buiten – zoals je doet wanneer je fantaseert, iets kijkt of een mooi verhaal leest – maar maken we de reis naar onze binnenwereld. Dit doen we om onze verbinding te versterken met die kanten in onszelf die ons helpen meer zin, plezier en controle te krijgen over de kwaliteit van ons seksleven.

Misschien is dit de eerste keer dat je een geleide meditatie volgt voor seksuele inspiratie en voelt het wat onwennig. Maar je zult merken dat wanneer je oefent, je steeds beter de aandacht kunt vasthouden. Deze meditatieserie luister je bij voorkeur in bed en in een ontspannen sfeer.