eerste vakantie met baby
15/07/2023

Dagboek: de eerste vakantie met je baby

Het Duizend dagen dagboek schreven we om alle momenten tijdens je zwangerschap en in de eerste twee jaar met je kleintje vast te leggen. Momenten die je vergeet. Momenten waarvan je achteraf blij ben dat je ze hebt opgeschreven, gefotografeerd, vastgelegd. Een van die momenten is de eerste vakantie met je baby.

Vrijwel iedere moeder zal beamen dat de eerste vakantie met je baby – of dat nou een verre reis of een paar nachtjes weg naar een camping om te hoek is – voelt als een mijlpaal.

Alle spullen mee voor baby’s eerste vakantie?

Met een eerste kind is het vooral ook een moment waarop je als een kip zonder kop door het huis kunt rennen. En al dagen van tevoren tassen aan het inpakken bent. Hebben we alle spullen mee? Babyfoon, genoeg luiers, flesjes, zijn of haar favoriete knuffeltje?

Herkenbaar. Wat we je willen meegeven: relax, mama. De eerste vakantie met je baby zullen er dingen anders lopen. Zul je spullen vergeten. Zal je kindje misschien een dagje van slag zijn. Of misschien juist helemaal niet en lekker meegaan in jullie vakantieritme. Hoe relaxter jij kunt zijn, hoe relaxter jouw baby zal zijn. En het geeft niet als je daar een dag (of 2) voor nodig hebt 😉

Momenten om voor altijd te onthouden

Het Duizend dagen dagboek stelt je de vraag wat de eerste vakantie van jullie samen was. Zodat je die momenten samen in het zwembad, de eerste keer eten in dat Franse restaurant, die ondergepoepte luier midden op de snelweg of de borrel voor jullie huisje of tent zodra je baby ein-de-lijk ligt te slapen, kunt beschrijven.

En we vragen je nog naar vele andere momenten, die je graag wil vastleggen in die eerste twee jaar. Met alle ruimte voor je eigen foto’s en notities. We hopen dat je een onvergetelijke eerste vakantie met jouw baby of kids hebt!

Dagboek

Met het Duizend dagen dagboek schrijf je één dagboek voor jezelf en voor jouw baby, als een herinnering aan jullie eerste 1000 dagen samen. Met het Duizend dagen dagboek kun je de mijlpalen en bijzondere momenten van jouw kleintje voor altijd vastleggen. Een dagboek waarin jouw reis in het moederschap wordt vastgelegd, als een waardevol document voor later.

Meer lezen?

Baby en zon: hoe bescherm je je baby?

Vliegen met een baby

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief