Lisanne Hagens expert bij How About Mom

Lisanne Hagens

Lisanne is gecertificeerd mediacoach gespecialiseerd op schermgebruik van jonge kinderen. Met haar eigen bedrijf Cookies & Carrots ondersteunt ze ouders met mediaopvoeding met als doel: Schermen gebruiken binnen het gezin op een bewuste en positieve manier. Zonder dat ouder hier stress over hebben of zich schuldig voelen. Cookies & Carrots is ook te vinden op Instagram.

Schermtijd zonder stress en schuldgevoel

Lisanne: ‘Is schermtijd schadelijk voor mijn baby? Wat is de impact op de ontwikkeling van mijn kind? Hoe kan ik als ouder het beste omgaan met schermtijd? Allemaal vragen die ik veel hoor van jonge ouders. Hierdoor ervaren ze schermtijd vaak ook als stressvol en voelen ze zich schuldig wanneer hun kind schermtijd krijgt. Dit is niet nodig, maar het is wel belangrijk bewust om te gaan met schermen en digitale media vanaf jongs af aan.

Laat schermtijd de ontwikkeling van je kind ondersteunen

Van smartphones tot tablets en televisies, digitale media is niet meer weg te denken vandaag de dag. Ook baby’s krijgen steeds eerder te maken met schermen. Veel ouders zien het als een uitkomst, maar soms ook als een stress factor. Door al vroeg te starten met mediaopvoeding zorg je dat schermen juist bijdragen aan de ontwikkeling van je kind en zorgen voor connectie.

Artikelen met Lisanne Hagens

Als expert in mediaopvoeding voor baby’s en jonge kinderen schrijft Lisanne regelmatig artikelen voor de site en in de app.