Myrte Sluijs

Myrthe Sluijs

Binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg biedt Myrthe Sluijs als psychiater diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders.

Terugblik op je bevalling

Samen met psychiater Myrthe Sluijs ontwikkelden we de cursus ‘Je bevalling verwerken’ voor de How About Mom app. Een bevalling is een ingrijpende gebeurtenis. Het is niet verwonderlijk dat je tijd nodig hebt om op een rijtje te zetten hoe jouw bevalling is verlopen, zeker als het anders is gelopen dan je had verwacht, gehoopt of gepland.

Hulp nodig na bevalling

Soms kost het moeite om aan je bevalling terug te denken of erover te vertellen. We willen jou met deze cursus hierbij helpen. Vergeet niet dat je je nooit hoeft te schamen als je hulp nodig hebt bij het verwerken van je bevalling. Zo geef je jouw bevalling een plek.

Samenwerking met How About Mom

Psycholoog Afke van Beek en psychiater Myrthe Sluijs werken regelmatig samen. ‘Het is onze missie mentaal welzijn te bevorderen. Binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg bieden we diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders. Veel interventies die we als psycholoog en psychiater toepassen zijn in aangepaste vorm online geschikt voor grote groepen mensen in een bepaalde fase van hun leven. We gebruiken onze jarenlange ervaring in de specialistische geestelijke gezondheidszorg voor het ontwikkelen van digitale hulpmiddelen om met lichte angst- en stemmingsklachten om te gaan. De afgelopen tijd hebben wij ons gericht op interventies om na de geboorte van een kind mentaal fit te blijven. Een aantal van onze oefeningen wordt aangeboden binnen de app How About Mom.’