Yousra Yaddour Powermama

Yousra Jaddour

Yousra Jaddour is expert op het gebied van pre- en postnatale fitness, moeder van drie zoons en eigenaar van PowerMama. In de PowerMama opleiding leert ze fitness professionals alles over trainen tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast heeft ze het PowerMama Programma ontwikkeld, een sportprogramma voor zwangere vrouwen en moeders, wat op meer dan 100 plekken in Nederland en België wordt gegeven.

Veilig bewegen in de zwangerschap en kraamperiode

Wij werkten met Yousra Jaddour samen aan een cursus in de How About Mom app over veilig bewegen tijdens en na je zwangerschap. Je leert hoe je zelf kunt checken of je een diastase hebt (en wat dat eigenlijk precies inhoudt) én met welke oefeningen je al kunt starten in je kraambed.

Oefeningen in het kraambed

Jazeker, je kunt al oefeningen doen in het kraambed. Je leest het goed: deze bewegingen en oefeningen zijn veilig om te doen in de eerste dagen nadat je een baby hebt gekregen. Met de instructievideo’s in de How About Mom app helpt Yousra jou om wat meer gevoel en controle te krijgen in je lijf na de bevalling. Zo help je jouw bekkenbodemspieren en buikspieren, ondersteund door je ademhaling. Kom weer ‘terug’ in je lijf met deze ontspannings- en ademhalingsoefeningen.