vragenlijst melkvoeding NCJ
07/11/2023

Heb jij een kindje jonger dan 1 jaar? Vul de vragenlijst in

Welke (melk)voeding kies jij voor jouw kleintje? Het Voedingscentrum en het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid zijn benieuwd welke (melk)voeding jij aan je baby geeft. Door een vragenlijst in te vullen help je mee om toekomstige jonge ouders nog beter te ondersteunen wat betreft voeding voor hun baby.

De vragenlijst is specifiek bedoeld voor ouders met een baby jonger dan 1 jaar. Heb jij een kindje onder de 12 maanden?

Naar de vragenlijst.

Deel jouw ervaring en help andere ouders

Als nieuwe ouder komt er veel op je af, waaronder de keuze voor (melk)voeding. Wat waren voor jou (of je partner) redenen om wel of niet te beginnen met borstvoeding? En voelde je je gesteund door jouw omgeving in deze keuze?

In deze vragenlijst kun je jouw ervaring delen. Jouw antwoorden helpen het Voedingscentrum en het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid om beter advies te kunnen geven aan toekomstige jonge ouders.

Je kunt de vragenlijst (melk)voeding anoniem invullen. Dat kan van 2 november tot en met 2 december 2023. Het invullen van de vragenlijst duurt 10-15 minuten. Mocht je kans willen maken op 1 van de 5 cadeaubonnen t.w.v. €25,-, dan kun je je e-mailadres achterlaten. De cadeaubonnen worden na de sluitingsdatum van de vragenlijst verloot.

Contact en meer informatie

Voor meer informatie of vragen over deze vragenlijst kun je contact opnemen met het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, bereikbaar via communicatie@ncj.nl.

logo Nederlands Centrum Jeugdgezondheid RGB
Voedingscentrum_logo RGB

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen