HEMA favorieten How About Mom
19/02/2024

Mom’s favorites: HEMA

Tijdens de zwangerschap zijn er veel feestelijke momenten. Het bekendmaken van de zwangerschap, de eerste echo’s, een babyshower en daarna: kraamvisite. Natuurlijk draait het hierbij om de baby, maar wat ons betreft mag ook de moeder centraal staan. In onze Mom’s favorites delen we onze favoriete cadeautjes voor (aanstaande) mama’s. Gewoon van HEMA.

Smeren en chillen

Een groeiende buik verdient een beetje extra aandacht. Deze mamabuikcrème smeert goed uit en ruikt heerlijk. Wij vonden het insmeren van onze buik altijd een heerlijk moment om even stil te staan bij je zwangerschap. De buikcrème is verkrijgbaar in de HEMA winkels.

Ook een ideaal cadeautje voor een (aanstaande) mama: een fijn product uit de Pure Serenity verzorgingslijn van HEMA. Deze lijn, bestaande uit onder andere badschuim, handbalsem, body butter en body scrub, ruikt heerlijk, ziet er prachtig uit én is fijn geprijsd als kraamcadeautje. 

HEMA favoriet

Ondersteuning bij korte nachten

Baby’s zorgen voor slaapgebrek. Mooier kunnen we het niet maken. Het is dus koffie wat de klok slaat. Helaas wel af en toe koud gedronken, want baby’s trekken nu eenmaal vaak hun eigen plan. Wij zijn groot fan van de koffiebonen van HEMA, maar je koopt er ook capsules voor in je Nespresso apparaat.. 

En dan nog zo’n fijne mom’s favorite. In het kader van slaapgebrek: pak elk moment dat je kan. Een fijn slaapmaskertje kan hierbij helpen, zodat als de baby slaapt, jij ook wat extra rust kan pakken. 

Meer lezen? Dit zijn onze helden van HEMA

Bepakt en bezakt

We moeten de eerste moeder ontmoeten die niet blij wordt van een grote – doch overzichtelijke – tas waar álles in mee kan. Snacks, luiers, reserve-outfits: alles past in deze grote gewatteerde tas. Dit vinden we nou een ultiem babyshower cadeautje om bijvoorbeeld als vriendinnen of collega’s samen aan een zwangere in jullie leven te geven. Je moet alleen nog heel even geduld hebben: deze tas is vanaf week 11 verkrijgbaar (in zwart en beige).

HEMA favoriet mombag

Voor de lange dagen

Voor alle feestelijke momenten én de dagen waarop je er als nieuwe mama even doorheen zit heeft HEMA een geweldig aanbod van wijnen. Onze favorieten zijn deze rosé cava, deze rode Montepulciano en deze frisse witte wijn. Ik kreeg tijdens mijn babyshower een fles cava met een kaartje eraan ‘Deze gaan we samen soldaat maken als jouw hoofd er weer naar staat’ en dat vond ik toen zo’n vrolijk vooruitzicht! 

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen