Shop

Welkom in de How About Mom shop! Je vindt hier onze online cursussen, boeken, fijne kraamcadeaus en How About Mom hoodies & shirts

How about mom cursus

Online cursus baby
en kinder-EHBO

Vallen, verslikken of verbranden: leer de juiste handelingen om in een noodsituatie het leven van jouw baby of kind te redden. Gegeven door een gecertificeerd trainer met jarenlange ervaring. Volg deze online video cursus op je eigen tijd, kijk ‘m zo vaak als je wilt en op ieder gewenst device. 

How about mom cursus

Online cursus
borstvoeding

Online cursus: in tien lessen vertelt lactatiekundige Céline Moly jou alles wat je moet weten over borstvoeding. Volg de lessen waar en wanneer jij wilt op je tablet, smartphone, computer of smart tv. Zo begin jij met rust en zelfvertrouwen aan dit avontuur.

How about mom cursus

Online cursus
baby's eerste hapjes

Wanneer je baby gaat starten met eten is dat voor veel ouders een leuke, maar ook een spannende fase. In deze cursus leer je alles over de introductie van vaste voeding. Je baby leert voeding ontdekken, jij kunt ontspannen, en samen eten wordt een feest.

How about mom cursus

Online cursus
zwangerschapsyoga

Fysiek en mentaal lekker in je vel tijdens de zwangerschap: deze online cursus zwangerschapsyoga met docent Milou Turpijn bestaat uit drie veilige, begeleide yogasessies, twee meditaties en één ontspanningsoefening. Volg de lessen waar en wanneer jij maar wilt.

How about mom cursus

Online cursus
slaap bij baby & kind

Een baby die niet wil slapen? Een kindje dat ‘s nachts uit bed komt, vroeg wakker is of bang is in het donker? We weten hoe het voelt, mama. Ook wij hebben slapeloze nachten meegemaakt. Daarom ontwikkelden we samen met slaapcoach Simone een online cursus om zelf met slapen aan de slag te gaan.

How about mom cursus

Online cursus
flesvoeding

In deze online cursus vertelt lactatiekundige Céline Moly jou alles wat je wil weten over het geven van flesvoeding of kunstvoeding. Hoe kies je een juiste fles, speen en soort voeding? Van hongersignalen tot hulp bij darmkrampjes en veel meer.

How about momBox

Postpartum
Mombox

Alles wat je nodig hebt voor de kraamtijd vind je in deze postpartum Mombox. Om jou als nieuwe mama te verzorgen én te verwennen. Ook geweldig als kraamcadeau!

How about momBOX

Postpartum Mombox
& boek

Onze mombox, vol postpartum essentials voor jezelf, is ook verkrijgbaar in combinatie met ons boek én onze How About Mom totebag. 

How about mom hoodie

How About Mom Hoodie

De ultieme hoodie voor alle aanstaande, kersverse en doorgewinterde mama’s. Fluffy, warm, een tikkeltje oversized en een prachtige, roze kleur. 

How about mom t-shirt

Selflove Sunday Shirt

Liefde voor je (nieuwe) lijf. Trots zijn alles wat jouw lijf kan en doet. Selflove. How About Mom brengt een ode aan zelfliefde met dit iconische shirt. 

How about mom t-shirt

All moms are working moms shirt

Moeder zijn is een geweldige, hartverwarmende maar ook ontzettend intensieve en veeleisende baan. All Moms zijn wat ons betreft daarom Working Moms 🙂

How about mombag

How About Mombag

Babytas, werktas, dagje-uit-tas, sporttas, boodschappentas: wij gebruiken onze How About Mom tote bag overal voor. Ook een hit onder vaders. 

How about mom boek

Duizend dagen dagboek

Dit boek begeleidt jou tijdens de zwangerschap, kraamtijd en in de eerste twee jaar als moeder. Met het Duizend dagen dagboek kun je de mijlpalen en bijzondere momenten van jouw kleintje voor altijd vastleggen.

How about mom boek

Het eerlijke moeder-boek

Niemand kan je erop voorbereiden hoe het écht is om moeder te worden. Dat zul je simpelweg gaan ervaren. Wat we wel kunnen doen, is je laten weten wat je kunt verwachten van het moederschap. En de dingen ‘die niemand je vertelt’ wél vertellen.