Twee zussen, één missie

Ons bedrijf startte in 2019 met een heldere missie. Wij willen moeders de beste steun bieden in hun kraamperiode en het eerste jaar als nieuwe moeder. How About Mom.

Frederieke Jacobs

Frederieke (’88) is de moeder van zoons Tijn (’23) en Sam (’20). “Omdat alle aandacht meestal uitgaat naar de baby, wordt de moeder vaak vergeten. Zo ontstond het idee voor een platform speciaal voor aanstaande moeders. Met onze app, boek en online community bieden we betrouwbare informatie, eerlijke verhalen en dagelijkse inspiratie.”

Anna Jacobs

Anna (’90) is de moeder van Olivia (’16) en Jacob (’18) “Toen ik zelf voor het eerst moeder werd heb ik zo vaak gedacht: is dit normaal?! Het is mijn missie om álle aspecten van het moederschap – the good & the ugly – bespreekbaar te maken. Om zo andere moeders en vrouwen de beste support te bieden.”

Team How About Mom

Iris Ackerman How About Mom

Iris
Ackerman

Binnen How About Mom is Iris onze chef partnerships. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om met ons samen te werken? Dan Iris jouw go to girl

Ziggy
Zazoe

Onze onmiskenbare illustraties, terug te vinden in de app, ons boek en op de site, zijn stuk voor stuk gecreëerd door de getalenteerde Ziggy.

Edward & Jack
(Studio New West)

Edward van Dongen en Jack Westerlaken zijn vaders en filmmakers. Met het team van Studio New West ontwikkelen we de online cursussen van How About Mom 

Maaike
van de Graaf

Digital nomad Maaike versterkt onze redactie en verzorgt dagelijks nieuwe artikelen en interviews. 

Liza
Westerhuis

Liza is de eigenaresse van ontwerpbureau Buro Ko en onze go to girl voor alle grafische vormgeving. Van nieuwsbrief tot flyer en cursus materiaal.

Sophie
Heeg

Sophie is oprichter van creative agency House of Dash. Samen met Sophie ontwikkelden we de huisstijl en brand identity van How About Mom.

Paulina
Meraza Farfan

Paulina werkt als UX researcher & designer en is betrokken bij de ontwikkeling en het design van de How About Mom app. 

Raad van Advies

Our inner circle

Lies
van Gennip

Promoveerde als bioloog, en vervulde bestuursfuncties bij Stivoro, NIAZ en NVAO en de afgelopen zeven jaar bij Nictiz, het landelijke kenniscentrum voor e-health.

Door
Vonk

Combineert haar achtergrond in fondsenwerving en communicatie-management met ondernemerschap: ze is oprichter van Untire, de app voor vermoeidheid bij kankerpatiënten.

Koen
Deurloo

Is gynaecoloog in het Diakonessenhuis in Utrecht. Hij is oprichter van Mijnkind-online, en zet zich in voor meer digitalisering in de geboortezorg.

Saskia
van Wezel-Maas

Is sinds 2019 zelfstandig marketing communicatie adviseur. Werkte daarvoor 13 jaar als Marcom en PR manager bij diverse onderdelen van Philips.

Wil jij ook werken met / voor How About Mom?