Met deze audiocursus helpen we je om jouw vlammetje 🔥 weer te laten branden. Om je seksueel ‘aan’ te zetten en om intimiteit weer een grotere rol te laten spelen in jouw en jullie leven samen. Ook – of juist – nu jullie ouders zijn geworden. 

How About Mom & Rouze zorgen ervoor dat jij weer in the mood raakt. Je krijgt deze audiocursus gratis bij aanschaf van een videocursus naar keuze. 

'Ik mis de seks die we hadden voordat we aan ons fertiliteitstraject begonnen'
Join the club

How to get in the mood

We nodigen je uit om deze set van 5 geleide meditaties te volgen. Deze back in the mood meditaties helpen jou om contact te leggen met je seksuele zelf.

Maak verbinding met de kanten in onszelf die ons helpen meer zin, plezier en controle te krijgen over de kwaliteit van ons seksleven.

Over de expert

Rouze

Deze online meditatie wordt je aangeboden in samenwerking met Rouze.

Rouze is een online platform dat als doel heeft om je in touch te brengen met je seksualiteit door middel van sexy (luister)verhalen. Om jouw fantasie te prikkelen en je eventjes mee te nemen naar een andere wereld.

Wil jij Rouze een maand gratis uitproberen? Kies voor de optie maandabonnement en vul de kortingscode ‘howaboutmom’ in. Enjoy… 🔥

Benieuwd naar onze online
video cursussen?