Zo gaat jouw vuurtje weer branden

Gratis audio-cursus How to get in the mood

Met deze cursus helpen we je om jouw vlammetje 🔥 weer te laten branden. Om je seksueel ‘aan’ te zetten en om intimiteit weer een grotere rol te laten spelen in jouw en jullie leven samen. Ook – of juist – nu jullie ouders zijn geworden. 

How About Mom & Rouze zorgen ervoor dat jij weer in the mood raakt. Je krijgt deze audiocursus gratis bij aanschaf van een How About Mom cursus naar keuze. Direct na aankoop vind je jouw cursussen terug in Mijn Account.

'Ik mis de seks die we hadden voordat we aan ons fertiliteitstraject begonnen'
Audiocursus

Even geen zin in seks?

Even geen zin in seks na de bevalling of zwangerschap? Dat is helemaal niet gek. Zou je dit graag willen veranderen?

We nodigen je dan uit om deze cursus te volgen. De cursus bestaat uit 5 geleide meditaties. Deze back in the mood meditaties helpen jou om contact te leggen met je seksuele zelf.

Maak verbinding met de kanten in onszelf die ons helpen meer zin, plezier en controle te krijgen over de kwaliteit van ons seksleven.

Over de expert

Rouze: erotische verhalen

Deze online meditatie wordt je aangeboden in samenwerking met Rouze. Prikkel je sexy fantasie met de app van Rouze.

Rouze is een online platform dat als doel heeft om je in touch te brengen met je seksualiteit door middel van sexy (luister)verhalen. Om jouw fantasie te prikkelen en je eventjes mee te nemen naar een andere wereld. Wil jij Rouze een maand gratis uitproberen? Kies voor de optie maandabonnement en vul de kortingscode ‘howaboutmom’ in. Laat dat vuurtje maar weer branden… 🔥

Benieuwd naar de online cursussen van How About Mom?