Bookbeat
01/06/2024

5 redenen waarom een luisterboek abonnement als moeder ideaal is

Lange autoritten, baby’s die niet willen slapen of op vakantie met kleine kids: luisterboeken zijn wat ons betreft een ideale oplossing voor het hele gezin. We delen in dit artikel vijf redenen waarom wij als moeders een luisterboeken abonnement zo’n uitkomst vinden. 

Kinderboeken op Bookbeat: 

  Wist jij dat Bookbeat een heel uitgebreide collectie kinderboeken heeft? Wat een uitkomst is dat bij lange autoritten! Geen zorgen over verveling of te veel schermtijd: zij kunnen ontspannen luisteren naar hun favoriete verhalen terwijl jij je op de weg concentreert. Dit geldt ook voor die momenten waarop je zelf even geen tijd hebt om voor te lezen, of gewoon gezellig samen op de bank wilt chillen zonder schermen. Je hebt kinderboeken voor de allerkleinste tot kids van een jaar of 10: van Kikker, Peppa Pig en Fien & Teun tot de klassiekers van Annie M.G. Schmidt, Paul van Loon of Carry Slee. 

  Voordeel van Bookbeat: je kunt de boeken thuis vast downloaden en ook luisteren zonder dat je een internetverbinding nodig hebt! 

  Zeventig dagen gratis gebruik maken van Bookbeat? 

  Een fijne afleiding tijdens rommelige nachten

   Of je nu naast het bedje van je kleintje moet blijven zitten tot hij of zij in slaap valt, urenlang rondjes loopt met een onrustige baby, of ‘s nachts vaak wakker bent, Bookbeat biedt de perfecte uitkomst. Terwijl je je kindje in slaap sust, kun je ondertussen zelf luisteren naar een spannend boek. Dit maakt de vaak intensieve momenten een stuk aangenamer en minder vermoeiend. Zo hoef je je niet alleen maar te concentreren op het stillen van je baby, maar kun je ook even ontsnappen naar een andere wereld.

   Veilig vermaak op het strand of in de speeltuin

    Een dagje aan het water met kleine kids is heerlijk, maar het kan ook stressvol zijn om ze continu in de gaten te houden. Zelf even rustig een boekje lezen is er daardoor al helemaal niet meer bij. Met Bookbeat kun je op een slimme manier multitasken. Terwijl je je ogen op je spelende kinderen houdt, kun jij ondertussen genieten van een luisterboek. Win-win! Dit geldt trouwens niet alleen op het strand: met een luisterboek in je oren kun je ook de speeltuin, het park of zelfs je eigen tuin voor jezelf net wat leuker maken terwijl de kids zichzelf vermaken. 

    Upgrade van huishoudelijke klussen 

     Een berg was veg te vouwen? Het hele huis stofzuigen? Kasten opruimen? Maak deze taken voor jezelf aangenamer door ondertussen naar een fijn luisterboek te luisteren. Doordat je alleen maar hoeft te luisteren hou je je handen én je ogen vrij, maar gun je jezelf ondertussen wel wat leuke (spannende, leerzame of grappige) afleiding. 

     Boeken over opvoeden

      Als ouder ben je nooit uitgeleerd, want elke fase van je kind brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Maar wanneer heb je nou écht de tijd om eens rustig een boek over opvoeden te lezen? Op Bookbeat vind je een uitgebreide collectie met boeken over opvoeden, bijvoorbeeld het populaire boek Jagen, verzamelen en opvoeden. Fun fact: How About Mom: het eerlijke moeder-boek vind je ook in de Bookbeat app 🙂 Combineer het luisteren naar een opvoedboek met jouw rit naar werk of rondje wandelen met de kinderwagen en blijf geïnformeerd en geïnspireerd zonder extra tijd te hoeven vrijmaken in je drukke schema.

      Vier de zomer met Bookbeat en How About Mom

      Je snapt waarom wij Bookbeat niet alleen zelf met veel plezier gebruiken deze zomer, maar ook aan andere ouders aanraden. Ontspanning voor jezelf, vermaak voor de kids en een welkome afleiding tijdens het huishouden of de nachtelijke sessies met jouw baby. 

      Met de kortingscode howaboutmom kun je Bookbeat deze zomer gratis 70 dagen uitproberen. Tijdens de proefperiode heb je 45 uur om de meer dan 900.000 luisterboeken te ontdekken. Wil jij dit ook?

      Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met Bookbeat.

      Gratis een wekelijkse update?

      How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen