klikkie moederdag
27/04/2022

Duizenden foto’s op je telefoon, maar nog steeds geen album? Wij hebben een tip voor je

Er zijn moeders die jaarlijks de leukste foto’s van dat jaar uitzoeken en hier een foto-album van maken. Er zijn ook moeders die dit al jaren voornemen, maar bij wie het er nooit van komt. Ik behoorde tot voor kort tot die laatste categorie.

Ik heb momenteel 86.000 foto’s op mijn telefoon. Sinds de komst van onze kinderen is dat aantal afgrijselijk snel omhoog gegaan. Klik, klik, klik: alleen in de eerste weken met een baby heb je er 100 foto’s per dag bij.

Tijdens mijn zwangerschap nam ik me voor om voor de kinderen ieder jaar een foto-album te maken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit alleen voor Olivia heb gedaan. En alleen van haar eerste jaar. Voor de helft…

Foto’s kijken

We kijken regelmatig foto’s met de kinderen. Als we een leuke dag hebben gehad samen kijken we vaak ‘s avonds via de Apple TV de foto’s of filmpjes van die dag. Net zoals foto’s van de vakantie, of een random door Apple samengestelde compositie van foto’s met een dramatisch muziekje eronder. Daar smullen ze helemaal van. Kortom: de foto’s op onze telefoons komen regelmatig tot leven, maar het is nog steeds niet vergelijkbaar met een foto weer eens in je hand houden, in een lijstje stoppen of in een album plakken.

Fan van Klikkie

Daarom zijn wij fan van Klikkie. Het concept is simpel: jij wordt er iedere maand aan herinnert dat je jouw tien mooiste, leukste of meest memorabele foto van die maand moet uploaden. Je kiest zelf in welke formaten je de foto’s wilt ontvangen en vervolgens krijg je de foto’s thuisgestuurd. Zo hoef jij alleen nog maar één avond in de maand een uurtje vrij te maken om de foto’s daadwerkelijk in een album te plakken. Of op de koelkast te hangen of in een lijstje te doen en op te sturen naar opa en oma.

Een fijne tip als Moederdag cadeau, maar ook perfect als kraamcadeautje voor een nieuwe mama.

klikkie

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen