Elvie stride review
15/09/2022

Elvie lanceert nieuwe elektrische borstkolf Stride

Elvie, bekend van de Elvie Pump, lanceert vandaag in Nederland een nieuwe elektrische handsfree borstkolf. Deze nieuwe kolf, genaamd Stride, is iets compacter en goedkoper dan haar grote zus.

De Elvie Stride is een lichtgewicht en ultra stille draadloze borstkolf die comfortabel in je bh gedragen kan worden. De borstkolf heeft dezelfde sterkte als een ziekenhuis borstkolf en heeft tien intensiteits-instellingen. De Stride kan worden gekoppeld met de Elvie app. Via de app kan de borstkolf worden bedient, kunnen voorkeursinstellingen worden opgeslagen en wordt de kolfgeschiedenis bijgehouden.

De cups van de Stride wegen minder dan 150 gram, waardoor je deze zonder moeite in je bh kan dragen tijdens het kolven. Hoewel wij hem zelf nog moeten testen, hebben we begrepen dat de borstkolf licht en compact aanvoelt.

Elvie stride

De Elvie Stride is het nieuwste product in de Elvie familie. Naast de Elvie Pump is Elvie ook bekend van de Elvie Trainer (je weet wel, die bekkenbodemspiertrainer). Als uitbreiding op het borstvoedingsassortiment biedt de onderneming ook de Elvie Curve en Elvie Catch. Elvie Curve is een draagbare, siliconen borstkolf die gebruik maakt van natuurlijke zuigkracht om comfort te bieden. Elvie Catch is een set van twee veilige melkopvang bekers om lekken op te vangen en extra melk op te vangen.

De Stride is vanaf vandaag verkrijgbaar op Elvie.nl en Bol.nl. Benieuwd naar onze review van de Elvie Stride? Die lees je binnenkort op How About Mom.

Meer lezen?
Anna test Elvie: een bekkenbodemspier trainer met app
Een kolf kiezen: wat past bij mij?

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief