Ewelina de Groot slaapcoach

Ewelina de Groot

Ewelina de Groot is gecertificeerd Gentle Sleep Coach voor baby’s en kinderen tot 6 jaar. Ze is oprichter van de praktijk Eindelijk Slapen en heeft een achtergrond in maatschappelijk werk en sociologie.

Slaapcoach bij Eindelijk Slapen

Ewelina van Eindelijk Slapen: ‘Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe zwaar de combinatie van ouderschap, verantwoordelijke baan en druk sociaal leven is. En als je kinderen niet goed slapen, geeft dat extra druk. Ook ik heb diverse methoden en goedbedoelde adviezen uitgeprobeerd om mijn kinderen goed te leren slapen. Maar het laten huilen voelde nooit goed.’

‘Tijdens mijn tweede zwangerschap kwam ik erachter dat leren slapen op een liefdevolle manier kan, zonder dat je je kindje hoeft te laten huilen. Dat paste bij mijn manier van opvoeden waar liefdevolle aandacht en verbinding, bewust ouderschap en intuïtie centraal staan. Inmiddels heb ik mijn praktijk uitgebreid en werk ik samen met andere gecertificeerde slaapcoaches, orthopedagogen en sociale werkers. In onze coaching verbinding met je kind en luisteren naar ouderlijke intuïtie centraal.’ Volg Eindelijk Slapen op Instagram.

Artikelen met Ewelina de Groot

Als Gentle Sleep Coach voor baby’s en kinderen levert Ewelina regelmatig een bijdrage aan artikelen op de site en in de app.