Forum How About Mom
15/05/2024

How About Mom forum is live!

Het was een van de wensen die we al sinds de begintijd van How About Mom hadden: een eigen forum. Een veilige plek waar je met andere vrouwen of ouders in contact kan komen, die in dezelfde fase of met vergelijkbare vragen en uitdagingen zitten. Het is nu zover: het How About Mom forum is live! Praat vanaf nu mee op forum.howaboutmom.nl.

Of het nou gaat om zwanger willen worden, vragen en tips bij een kinderwens, omgaan met regeldagen bij je baby of hulp bij borstvoeding geven, we hopen dat je op het forum antwoord op je vragen en herkenning kunt vinden. Deel vooral de onderwerpen die jou bezighouden.

Volop in ontwikkeling

Achter de schermen is het forum nog druk in ontwikkeling. Toch vinden we het heel leuk om jou als lezer van onze website het forum als eerste te kunnen laten zien!

Als je tips hebt of feedback voor ons, horen we dat graag. Dat kan via een bericht aan een van onze moderators, of via ons mailadres app@howaboutmom.nl. We hopen vooral dat je jouw vragen gaat stellen, eerlijk durft te zijn over het moederschap en je hart kunt luchten.

Van kinderwens tot kraamtijd

Onze Instagram community is al een actieve plek waar vrouwen elkaar weten te vinden. Dat kan gaan om vragen rond een IVF-traject, tot voorbereiding op de bevalling, tot kraamtijd tips. Ook op het forum vind je verschillende fases en thema’s.

Juist als zwanger worden of een zwangerschap anders lopen dan verwacht of gehoopt, kan het fijn zijn om steun te krijgen van anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. We hopen dat ons nieuwe forum daar ook bij kan helpen, naast onze app en boeken.

forum van How About Mom: de online community voor moeders

Inloggen op het forum

Om het forum te gebruiken log je eenmalig in. Heb je al eerder een cursus gekocht en ben je al klant van How About Mom? Dan kun je met dit mail-adres gemakkelijk inloggen op het forum.

Hopelijk tot snel op het forum! 😊

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen