How About Mom: het eerlijke moeder-boek
31/10/2020

How About Mom: het eerlijke moeder-boek

Je kent How About Mom wellicht al van de app, onze social media accounts of deze website. Vanaf vandaag kun je ons ook kennen van How About Mom: het eerlijke moeder-boek. Moederschap komt niet met een handleiding, gelukkig wel met het How About Mom boek.

Natuurlijk, er zijn talloze ‘moeder-boeken’ over baby’s, bevallen en de praktische voorbereiding op de geboorte. Maar een boek dat volledig focust op de moeder en eerlijk is over alle aspecten van het moederschap, ontbrak. Dus schreven we het boek dat we zelf graag hadden gelezen voordat we zwanger en moeder werden.

Van lichamelijk herstel na de bevalling (hallo naweeën en nachtelijk zweten), tot aan die rollercoaster van emoties in de kraamtijd, slaapgebrek, het soms moeten wennen aan het moederschap en terug gaan naar werk. Het zijn onderwerpen waar moeders onderling ook nog steeds te weinig openlijk over praten. How About Mom doet dat wel. Zodat geen enkele vrouw zich meer alleen of onbegrepen hoeft te voelen. En zodat je weet dat alle emoties en ervaringen die komen kijken in het eerste jaar moederschap, er mogen zijn.

Tien open en eerlijke interviews

Dit boek bundelt de beste adviezen van ons team van medisch experts en interviews met 10 geweldige, inspirerende moeders over het moederschap. Van zangeres Jennifer Ewbank en auteur en model Mayra Louise de Wilde, tot ondernemer Nina Pierson, presentatrice Marlieke Koks en Sofie van Daalen Buissant des Amorie van de succesvolle kookblog Lekker en Simpel.

Geen onderwerp blijft onbesproken, we geven je the real deal. Maar wel op de manier waarop je dat van ons gewend bent. Prachtige vormgeving, eerlijke foto’s en positieve verhalen. How About Mom: het eerlijke moeder-boek kun je vanaf vandaag in jouw lokale boekwinkel kopen, en online bestellen.

“De beste zwangerschapsboeken”

“Zwanger zijn of bevallen in tijden van corona kan best spannend zijn. Deze boeken helpen je op weg. Mama’s to be opgelet: dit zijn de beste zwangerschapsboeken waar je écht wat aan hebt”, aldus JAN magazine

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen