How About Mom: het eerlijke moeder-boek
06/09/2021

How About Mom: nu ook beschikbaar als audioboek

Veel vrouwen vinden How About Mom: het eerlijke moeder-boek een onmisbare gids over zwanger zijn, bevallen, borstvoeding en ouderschap. Dat horen we terug, lezen we in hun reviews of horen we in berichtjes via Instagram of mail. En we zien het in de duizenden verkochte boeken, wat ons enorm trots maakt.

Als auteur is er niets mooiers dan merken dat je boek daadwerkelijk helpt en inspireert. Helpt bij het voorbereiden op de kraamtijd, een beter herstel na de bevalling of houvast biedt in dat onstuimige eerste jaar van het moederschap.

En nu ook… een luisterboek!

Al voordat we begonnen met het schrijven van ons boek, wisten we: een audioboek van How About Mom zou ideaal zijn.

Ideaal om te luisteren tijdens een wandeling met de kinderwagen. Tijdens een autorit of tijdens je lunchpauze-wandeling. Of juist tijdens die lange avonden met een baby in de draagdoek (herkenbaar voor veel nieuwe ouders, en zeker ook voor ons).

Als drukke nieuwe moeder (of vader) kom je soms handen tekort. Hoe fijn is het dan om wel te kunnen lezen, in de vorm van luisteren.

Tof nieuws: ons boek is nu ook beschikbaar als audioboek. Je kunt het luisterboek vinden via platforms als Storytel, Kobo en ook via de website van Bol. Je vindt How About Mom nu dus ook als luisterboek.

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief