keizersnede sectio
01/12/2023

Gratis webinar: alles over een keizersnede

Op 14 december praten we in een nieuwe How About Mom Talk met gynaecoloog Koen Deurloo over de keizersnede. Of je nu een geplande keizersnede in het vooruitzicht hebt, of al bent bevallen met een keizersnede en misschien vragen hebt over het herstellen, ook dan is dit webinar voor jou interessant.

Het webinar Alles over een keizersnede is op donderdag 14 december van 20.00 tot 21.00. Er zijn een beperkt aantal plekken, je kunt je aanmelden via deze link:

Wat is een natuurlijke keizersnede?

Wat is een ‘gentle sectio’ of natuurlijke keizersnede? Hoe lang duurt een keizersnede eigenlijk? Wat voor verdoving krijg je en hoe werkt een ruggenprik? Het zijn vragen die veel vrouwen hebben.

Ook gaan we in op het herstel na een keizersnede of sectio. Hoe ziet het herstel eruit na een keizersnede, wat kun je verwachten? Hoe zit het met het herstel van het litteken? Wat zijn de gevolgen en effecten van een keizersnede? Welke impact heeft een keizersnede op je buikspieren?

Geplande keizersnede

Heb jij een geplande keizersnede in het vooruitzicht? Dan bereid je je extra goed voor door dit webinar te luisteren. Gynaecoloog Koen Deurloo (Diakonessenhuis) vertelt ook waarom een geboorteplan bij een geplande keizersnede juist een goed idee is en wat je kunt verwachten van de operatie.

Opnieuw zwanger na een eerdere keizersnede

Misschien heb jij eerder een keizersnede gehad en ben je benieuwd wat dat betekent bij een volgende zwangerschap. Krijg je dan bij een volgende bevallen weer een keizersnede? Gynaecoloog Koen Deurloo vertelt in dit webinar over (vaginaal) bevallen na een eerdere keizersnede. In het Engels ook wel een VBAC genoemd: vaginal birth after C-section ofwel een sectio. Je hoort er alles over in dit webinar.

Herstel na een keizersnede

En als je een keizersnede hebt gehad en nog steeds vragen hebt over herstel van het litteken of klachten hebt, ben je uiteraard ook van harte welkom om mee te luisteren.

De How About Mom Talk ‘Alles over de keizersnede’ vindt plaats op 14 december van 20.00 tot 21.00. In dit gratis webinar krijg je antwoord op de meest gestelde vragen. Of je nu een geplande keizersnede hebt of bent bevallen met een keizersnede, het webinar is voor veel vrouwen interessant. Heb je al een vraag die je graag zou willen stellen? Je kunt ons bereiken via app@howaboutmom.nl.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen