kinderen leren emoties
13/02/2024

Webinar: kinderen en hun emoties

Angst, verdriet, boosheid: bij kleine kinderen wisselen emoties vaak snel af. Soms gaat het om iets kleins (driftbui want verkeerde drinkbeker) maar het kan ook zijn dat jouw kindje een verdrietige of ingrijpende gebeurtenis meemaakt, zoals een scheiding of overlijden. Wist je dat kinderen moeten leren hoe ze om moeten gaan met emoties? Blije en fijne gevoelens, maar ook minder fijne emoties die kunnen komen kijken bij verlies, afscheid of de dood.

Op donderdag 29 februari gaan we in gesprek over Jouw kinderen leren omgaan met emoties tijdens een How About Mom Talk. In dit webinar gaan we in gesprek met Hanne over wat je moet weten over kinderen en hoe zij omgaan met gevoelens.

Angst, boosheid en verdriet bij je kindje

Wist je dat jij als ouder een belangrijke rol speelt in het leren omgaan met emoties? In dit webinar legt Hanne uit hoe je dat aanpakt. Je hoort hoe je kunt omgaan met alledaagse emoties en situaties (driftbui) en bij gebeurtenissen met veel impact zoals een verhuizing, scheiding of gemis.

Hanne van Willigenburg is rouwcoach voor ouders met vragen over kinderen en rouw, moeder van 3 schoolgaande kinderen en eigenaar van praktijk Power2kids. Hierin helpt ze ouders én hun kinderen omgaan met verlies bij een (naderend) overlijden.

How About Mom Talk

How About Mom Talks zijn onze serie webinars waarin we in gesprek gaan met experts uit de (geboorte)zorg. Het webinar Jouw kinderen leren omgaan met emoties is op donderdag 29 februari om 20.00 en is gratis toegankelijk.

Heb je al een vraag die je graag zou willen stellen aan Hanne? Je kunt ons bereiken via app@howaboutmom.nl, of stuur ons een DM via Instagram.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen