cinemember
26/08/2023

Mom’s favorites: augustus

In deze maandelijkse serie lichten we de favoriete producten en diensten van ons team van dit moment uit. Zowel voor onze baby en kids als voor onszelf als nieuwe en ervaren mama’s.

Cinemember

cinemember

Frederieke: Of je nu nog een paar weken (school)vakantie hebt, met zwangerschapsverlof gaat en Netflix inmiddels hebt uitgespeeld of gewoon behoefte hebt aan wat me-time of quality-time met jouw lief, wij hebben een fijne oplossing. Namelijk Cinemember, waarmee je het filmhuis naar jouw huis haalt. Hier vind je meer dan 1000 arthouse films en series. Van de leukste familiefilms tot heerlijke kostuumdrama’s, actiefilms of romcoms. Juist of ook voor de kleintjes zijn hier echt zulke films te vinden voor een gezellige tv-avond of heerlijk vermaak op een regenachtige middag. 

En: in samenwerking met Cinemember mogen we jullie iets heel tofs aanbieden. Namelijk een speciale How About Mom-aanbieding om drie maanden CineMember te kijken voor de prijs van één! Op deze pagina lees je precies hoe het werkt en hoe je hier gebruik van kan maken. Veel kijkplezier!

Ghosts – Dolly Alderton

cinemember

Anna: Ik nam heel optimistisch drie boeken en drie tijdschriften mee op vakantie. Dat was een tikkeltje optimistisch. Eén boek kreeg ik uit, want ik kon het nauwelijks wegleggen. Het boek Ghosts (of Geesten) van Dolly Alderton. Ik las eerder haar boek Everything I Know About Love, ook fantastisch. Ghosts is een mooi, grappig, origineel en af en toe hartverscheurend verhaal dat bij iedere 30+’er ongetwijfeld voor de nodige herkenning zorgt. Kom je niet toe aan lezen met een kleintje thuis? Hij is ook te koop als luisterboek – ideaal voor achter de kinderwagen of tijdens het voeden. 

Bad ballenbaan – Little Dutch

cinemember

Frederieke: Eventjes in bad gaan is een perfecte manier om jouw kindje te laten ontprikkelen voor het slapen. Deze bad knikkerbaan van Little Dutch is hier een grote hit. Door middel van zuignapjes bevestig je de baan aan de badkamermuur en daarna kun je er allerlei verschillende parcours mee maken. Met als einddoel de knikkers in het bad (of de douche) te laten rollen! Kost ‘ie? €19,95 bij Little Dutch.

Zwemvest – Decathlon

cinemember

Anna: Eén aankoop waar we deze zomervakantie veel plezier van hebben gehad, is dit zwemvest van de Decathlon. Mijn zoontje heeft nog geen zwemdiploma en kan ook nog niet echt zwemmen, maar kan met dit vestje wel vrij en veilig spelen in het water. Door de felle kleuren valt ‘ie ook nog eens extra op en ik vond het fijn dat dit veel comfortabeler zit dan van die plastic zwembandjes. Het zwemvestje wordt aangeraden voor kids tussen de 15 – 25 kilo die matig drijfvermogen nodig hebben. 

Badcape – Jollein

cinemember

Iris: Ik raad alle ouders aan om te investeren in een goede badcape (of twee) voor jouw kindjes. Ik ken weinig kids die veel plezier beleven aan afgedroogd worden – zeker als ze met tegenzin uit bad of onder de douche uit zijn gehaald – dus dan is even zo’n cape over ze heengooien veel makkelijker. Een badcape is ook handig op vakantie of tijdens een weekendje weg. Ik vind deze badponcho met oortjes van Jollein heel erg leuk. 

IJsthee – Simon Lévelt

cinemember

Iris: Ik drink makkelijk twee of drie potten thee leeg per dag, maar als de temperatuur stijgt, heb ik toch liever iets verkoelends. Ik kwam bij Simon Lévelt onlangs deze ijsthee tegen en ben verkocht! Zo lekker en verfrissend. Als je twijfelt tussen de smaken kun je dit fijne proefpakketje bestellen. Ook leuk als cadeautje voor een lieve zwangere vriendin of collega trouwens!

In deze serie kunnen producten of diensten worden uitgelicht waar How About Mom een commerciële samenwerking mee heeft. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld een commissie ontvangen. Je kunt erop vertrouwen dat wij alleen met partners samenwerken waar wij écht fan van zijn en dat de meningen die wij hier delen persoonlijk en oprecht zijn.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen